net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

iWATT: Νέα υπηρεσία από Όμιλο Τουρνικιώτη

Μια καινοτόμα υπηρεσία, εμπνευσμένη από τους εξειδικευμένους συνεργάτες του Oμίλου Τουρνικιώτη, βρίσκεται πλέον στα χέρια καταναλωτών και επαγγελματιών και δίνει ολοκληρωμένες σε κάθε ενεργειακή ανάγκη.

 
Η iWATT δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις (τεχνική μελέτη, διαστασιολόγηση και προμήθεια επώνυμων και πιστοποιημένων υλικών) στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων και στην αυτοπαραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος (net metering).

Μια υπηρεσία που υποστηρίζεται από έμπειρους ενεργειακούς μηχανικούς, κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων με άριστες γνώσεις, μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την εγκατάσταση ενεργειακών συστημάτων και άρτια εξειδίκευση στα φωτοβολταϊκά, μπορεί να εγγυηθεί το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς.

Ολοκληρωμένες προτάσεις ενεργειακής αυτονομίας, ολικής αυτοπαραγωγής (net metering), μερικής αυτοπαραγωγής (μείωση κόστους θέρμανσης σε συνδυασμό με αντλία θερμότητας/κλιματιστικό) και ανάπτυξη επενδυτικών σχεδίων ανεμογεννητριών έως 50Kwp, περιλαμβάνονται στο portfolio υπηρεσιών της iWatt.

 

??????? ????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ