net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Είπε πολλά, για πολλά, ο Maverick Vinales! Τι πιστεύετε για τα λεγόμενά του;

Δηλώσεις Vinales για όλα! Υπερβολική φιλοδοξία;

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Maverick Vinales σχετικά με την Suzuki, την Yamaha αλλά και τον Marc Marquez, που φανερώνουν ότι ή ο νεαρός Ισπανός είναι υπερβολικά φιλόδοξος, ή απλά προσπαθεί να παίξει τα επικοινωνιακά παιχνίδια της μεγάλης κατηγορίας.

 
Αναμφίβολα, ο Maverick Vinales συγκέντρωσε μεγάλο επίπεδο προσοχής στο πρόσωπό του, τόσο με την μετάβασή του στη Yamaha, όσο και με την πολλά υποσχόμενη απόδοσή του. Ο 21χρονος αναβάτης έχει ακόμη και την υποστήριξη του «Γιατρού», o οποίος στο πρόσωπό του βλέπει το μελλοντικό μεγάλο αστέρι των Moto GP –και αυτό μόνο λίγο δεν είναι. 

Ωστόσο, ο Maverick Vinales έχει κάνει κάποιες δηλώσεις που μπορούν να χαρακτηριστούν, ως ένα βαθμό, και προκλητικές. Ο αναβάτης μίλησε τόσο για την ομάδα του, όσο και για την Yamaha, αλλά και για τον Marc Marquez, φανερώνοντας ένα πρόσωπο μεγάλης αισιοδοξίας και φιλοδοξίας…

Σχετικά με την Suzuki και την μοτοσυκλέτα του, ο Vinales είπε: «Με την Suzuki είμαι μόνιμα στο όριο της μοτοσυκλέτας, αν πιέσω περισσότερο θα ξεκινήσουν οι ταλαντώσεις και θα είναι δύσκολο να πάω γρήγορα. Η ανάπτυξη της μοτοσυκλέτας γίνεται με γνώμονα εμένα και το οδηγικό μου στυλ, αλλά στην Yamaha το επίπεδο είναι πάντα ψηλά και η μοτοσυκλέτα είναι πάντα γρήγορη. Θεωρώ ότι η Yamaha έχει σημαντικό πλεονέκτημα στην πρόσφυση, γεγονός πολύ σημαντικό» 

Ο Vinales μίλησε επίσης και για τον ομοεθνή του Marc Marquez, για τον οποίο λέει ότι πρέπει κανείς να τον φέρει στο όριο του, για να τον κερδίσει: "Αν έχεις κάποια καλή ευκαιρία να τον πιέσεις πάνω από το όριό του, θα πέσει. Αυτό μπορεί να γίνει στρατηγικής σημασίας ζήτημα, καθώς μπορείς να τον κάνεις να χάσει βαθμούς"!

Αρκετά προκλητικός ο Vinales, θα λέγαμε! Αν σκεφτούμε ότι μιλά σε τόσο μεγάλη έκταση για την μοτοσυκλέτα της Yamaha, ενώ κατά πάσα πιθανότητα δεν την έχει δοκιμάσει καν, ενώ προβαίνει και σε δηλώσεις τέτοιου στυλ για τους άλλους αναβάτες, αναμφίβολα ο Maverick μπορεί να προκαλέσει θόρυβο. Τα πάντα όμως θα λυθούν, μόλις κληθεί να αποδείξει τις ικανότητές του…

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ