net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Βρετανική βιομηχανία μοτοσυκλέτας ψηφίζει "Bremain"

Ψηφίζουν "Bremain"

Λίγες μόνο ώρες πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα που θα καθορίσει την έξοδο ή την παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ομοσπονδία Βιομηχανίας Μοτοσυκλέτας της χώρας υποστηρίζει σθεναρά την παραμονή.

 
Μια σθεναρή υποστήριξη της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση έρχεται από την Ομοσπονδία Βιομηχανίας Μοτοσυκλέτας της χώρας, υποστηρίζοντας ότι πιθανή έξοδος θα σήμαινε βέβαιες συνέπειες στις τιμές των μοτοσυκλετών. 

Συγκεκριμένα ο διευθύνων σύμβουλος της Ομοσπονδίας, Steve Kenward, υποστηρίζει ότι το Brexit θα φέρει μόνο κινδύνους για την μοτοσυκλέτα στη χώρα γενικότερα και κανένα ορατό κέρδος. Στις δηλώσεις του αναφέρεται και στην αβεβαιότητα που θα επικρατήσει στην αγορά, μετά από μια πιθανή έξοδο. 

Είπε: «Η νομοθεσία σχετικά με τις μοτοσυκλέτες δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα, γιατί μετά από μια έξοδο η πολιτική εξουσία θα έχει πολύ σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθεί μαζί τους. Όσο παραμένουμε στην Ευρώπη, ξέρουμε τη νομοθεσία, ξέρουμε τι πιθανόν έρχεται και μπορούμε να διαπραγματευτούμε. Πιθανόν, με μία έξοδο, όλα να πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή» 

Επίσης, σχετικά με το εμπόριο, ο Kenward δήλωσε: «Σχετικά με το ασφαλές εμπόριο-και λέγοντας ασφαλές εννοώ ότι ξέρουμε τι έχουμε και τι κάνουμε-είναι πολύ καλύτερα να μείνουμε, διότι αν βγούμε πάμε σε μια μκατάσταση εντελώς άγνωστη. Οι τιμές μπορεί είτε να ανέβουν, είτε να πέσουν. Και δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε αυτό με βεβαιότητα» 

Ελάχιστες ώρες πριν την ψηφοφορία, είναι πολλά ακόμα τα ζητήματα που απασχολούν την χώρα. Ωστόσο, καθώς το αποτέλεσμα είναι θέμα χρόνου, ακόμα τίποτα δεν μπορεί να συζητηθεί με βεβαιότητα…

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ