net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Board tracker για τρελές βόλτες στην Playa del Rey.

Το τιμόνι είναι όλα τα λεφτά.

Ενδιαφέρουσα θέση οδήγησης.

XV950 Playa del Rey

XV950 Playa del Rey

XV950 Playa del Rey

Καπάκι γραναζιού εκκεντροφόρου από πλέξιγκλας.

Η δαγκάνα της ΡΜ είναι ένα κόσμημα.

Ντιζαϊνάτο φλασάκι. Το όνομα που ψάχνετε είναι Rizoma.

Άλλο ένα πλέξιγκλας καπάκι για το γρανάζι της πρωτεύουσας μετάδοσης.

Οι διακόπτες της Rebufini είναι μικρά αριστουργήματα.

Τάπα βενζίνης από την Crafty B. Γλυπτό.

Δερμάτινη custom σέλα, τι άλλο;

Προβολέας της Vitys και ένα springer πιρούνι της Rebufini.

Ένα κλασικό κοντέρ της Motogadget είναι ό,τι χρειάζεται.

Η αερογραφία του κλασικού board tracker στο ρεζερβουάρ ταιριάζει με την ανεπανάληπτη τάπα βενζίνης.

Yamaha XV950 Playa del Rey

Το νέο Yard Built σχέδιο που παρουσίασε η Yamaha βασίζεται στο XV950, μας έρχεται από ένα ισπανικό custom shop και αποτίει φόρο τιμής στις αγωνιστικές board track των αρχών του προηγούμενου αιώνα.

 

Η εικόνα του και η όλη σχεδίασή του φέρνει κατευθείαν στο μυαλό βόλτες στην παραλία και αυτό ακριβώς επιτυγχάνει και η φωτογράφηση που έγινε για την παρουσίαση του νέου Yard Built custom της Yamaha, μόνο που η όλη σύλληψη θέλει να μας πάει ακόμη πιο πίσω, έναν αιώνα πριν, στην εποχή που οι αγώνες board track γίνονταν σε οβάλ ξύλινες πίστες.

Το XV950 προσέφερε μια εξαιρετική βάση στην ισπανική εταιρεία Matt Black Custom Designs που εδρεύει στο San Pedro. Η αλήθεια βέβαια είναι πως αν δε σου πουν από πριν ποια μοτοσικλέτα προσφέρθηκε για την κατασκευή, ίσως και να είναι κάπως δύσκολο να τη μαντέψεις. Τόσο καλή δουλειά έγινε από τους κατασκευαστές του.

Πέραν των αμέτρητων custom κομματιών που φτιάχτηκαν ειδικά για τη συγκεκριμένη κατασκευή - όπως το ρεζερβουάρ, τα πλαϊνά καπάκια και το πίσω φτερό - η μοτοσικλέτα ξεχωρίζει από το περίτεχνο springer μπροστινό που προέρχεται από την Rebufini  - όπως και οι διακόπτες αλλά και τα γκριπ - καθώς και τις αλουμινένιες custom ζάντες.

Υπάρχουν επίσης πάρα πολλά επώνυμα περιφερειακά που βγάζουν μάτια, όπως το αμορτισέρ της Ohlins πίσω, τελικό εξάτμισης MIVV Ghibli, φλας και μαρσπιέ της Rizoma, όργανο της Motogadget, προβολέα της Vitys και τη δαγκάνα της PM. Αρκετά από τα αξεσουάρ της μοτοσικλέτα διατίθενται προς πώληση για τους ιδιοκτήτες XV950 από την ιστοσελίδα της Matt Black.

Το αποτέλεσμα είναι μια ξεχωριστή custom κατασκευή που, ασχέτως αν τη λατρεύεις ή τη μισείς, βγάζει μάτια όπου κι αν βρεθεί. Μάθετε περισσότερα για το Playa del Rey στο σχετικό επίσημο βίντεο της Yamaha.


 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ