net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μπροστινό σύστημα ανάρτησης με τηλεσκοπικό πιρούνι

ABS και Traction στον στάνταρ εξοπλισμό

Οι μεγάλοι τροχοί αυξάνουν την ευελιξία και την άνεση

Πλαίσιο-Αναρτήσεις-Φρένα

Η νέα εξελιγμένη σχεδίαση του πλαισίου μεταφέρει σπορ επίπεδα χειρισμού στον αναβάτη. Το TMAX ήταν το πρώτο maxi scooter υψηλής απόδοσης που χρησιμοποίησε μπροστινό πιρούνι σε στυλ μοτοσυκλέτας.  Στο ίδιο μοτίβο κινείται και το νέο XMAX 300, που είναι εξοπλισμένο με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και δύο διπλά αμορτισέρ πίσω. Έτσι, σύμφωνα με τη εταιρία, εξασφαλίζει σπορ χειρισμό και καλύτερη αίσθηση ανατροφοδότησης μαζί με βελτιωμένη σταθερότητα στις υψηλές στροφές. Στον τομέα της πέδησης ένας δίσκος 267 χιλιοστών μπροστά και ένας δίσκος 245 χιλιοστών πίσω, συνδυάζονται με σύστημα ABS στο βασικό εξοπλισμό. Οι μεγάλοι τροχοί των 15 ιντσών μπροστά και 14 ιντσών πίσω, συμβάλουν στη σταθερότητα και την ευκολία ελιγμών του νέου μοντέλου.

 
  • Pier

    Τιμή 6200 ενώ στην Ιταλία πωλείται 5690 η οποία και πάλι αρκετά υψηλή είναι. Μάλλον θα πρέπει να βάλει αρκετό νερό στο κρασί της η Yamaha.

      1
  • Np21

    Πολυ ομορφο και ποιοτικο αλλα 6200 ευρω; ειμαστε σοβαροι; επειδη η yamaha εχει ενα ονομα δηλαδη πρεπει να τα κοστολογει ολα κατα το δοκουν; τι καλυτερο εχει απο ενα sym η ενα kymco 300αρι δηλαδη αντιστοιχο που θα εχει 2000 κατω; και μην ακουσω για αξιοπιστια παλι γιατι μια χαρα αξιοπιστα ειναι τα ταιβανεζικα και στην τελικη και μια βλαβη να βγαλουν, 2000 ευρω που κοστιζει παραπανω δε θα παει. Τουλαχιστον ειναι πολυ ομορφο. Υπαρχουν ομως κι αλλα ομορφα. Θα το οδηγουσα ευχαριστως αλλα δε θα το αγοραζα με τιποτα. Κανεις δεν αγοραζει σκουτερ για μια ζωη. Αν κανει αποσβεση με την “ποιοτητα“ του στα 12 χρονια χρησης, με συγχωρειτε πολυ, αλλα προτιμω να αλλαζω λιγο πιο γρηγορα τα μοντελα και να εχω και τα ωφελη της νεοτερης τεχνολογιας

      10

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ