net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H νέα Yamaha T4 Limited Edition

H νέα Yamaha T4 Limited Edition

H νέα Yamaha T4 Limited Edition

Yamaha T4 Limited Edition

Η εταιρεία Rebel X Sports αποφάσισε να κατασκευάσει μια περιορισμένη έκδοση, εμπνευσμένη από τη Yamaha T7. Η  T4 Limited Edition θα συμμετάσχει στο «Gibraltar Race» για τα 8.000 χλμ.

 
Η είδηση αυτή κίνησε την περιέργεια πολλών στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Η νέα Yamaha T4 Limited Edition έγινε πραγματικότητα από την Rebel X Sports. Κατασκευάστηκε με βάση το WR450F και εξελίχθηκε σε συνεργασία με δύο γνωστούς οδηγούς αγώνων στο Dakar, τους Manuel Lucchese και James West. Η T4 δεν απευθύνεται μόνο σε αθλητές, αλλά και σε μοτοσυκλετιστές, που θέλουν να αποκτήσουν μια off-road εμπειρία.

Η Rebel εστίασε στο να δημιουργήσει ένα όχημα εύκολο και γρήγορο, αλλά ταυτόχρονα αξιόπιστο κι ευέλικτο. Μια πρώτη απόδειξη-εμφάνιση της T4 έγινε στην έρημο του Αμπου Ντάμπι κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι. Η έκδοση T4 Limited Edition θα συμμετάσχει τώρα στο «Gibraltar Race», όπου οι αναβάτες θα διανύσουν 8.000 χλμ σε 15 ημέρες.

Η μοτοσυκλέτα χαρακτηρίζεται από λεπτομέρειες, όπως η εξάτμιση Shark και η αποκλειστική ECU με το χάρτη Rally, η νέα μπαταρία λιθίου και η κεραία GPS. Επιπλέον, για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη T4 Limited Edition, θα μπορούν να μετατρέψουν μια Yamaha WR 450 F 2016-2018 σε Q4 χάρη σε ένα ειδικό κιτ ράλι. Το κιτ "βάση" αποτελείται από μέρη, όπως ένα ντεπόζιτο 15 λίτρων, πλήρη εργαλειοθήκη και μια σέλα στυλ «Rally». Το κιτ μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του εκάστοτε αναβάτη.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ