net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το όνομα του Valentino Rossi είναι αρκετό για να αυξήσει τις πωλήσεις μιας μοτοσικλέτας.

Movistar Yamaha MotoGP replica. Εσείς απλά προσθέτετε τον αριθμό του αγαπημένου σας αναβάτη.

Με τα χρώματα της Monster Yamaha Tech3.

Εξίσου όμορφος ο χρωματισμός της Tech3.

Αυτά τα δύο εργοστασιακά YZF δεν είναι Rossi και Lorenzo, είναι R25 και R15.

Yamaha R25 και R15 σε χρώματα MotoGP

Η Yamaha Ινδονησίας παρουσίασε εκδόσεις για τα δημοφιλή R25 και R15 με επιλογές στη βαφή που μιμούνται την εργοστασιακή Movistar Yamaha MotoGP ή τη δορυφορική Monster Yamaha Tech3.

 

Είναι εξαιρετικά δημοφιλή τα MotoGP στην Ινδονησία και η Yamaha δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη, παρουσιάζοντας μερικές ειδικές εκδόσεις στα χρώματα των αγωνιστικών της ομάδων. Η κίνηση αφορά στα μοντέλα YZF-R25 και R15, δηλαδή τις μικρές εκδόσεις των 250 και 150 κ.εκ. αντιστοίχως.

Παράλληλα, στη λίστα των επιπλέον αξεσουάρ μπορεί κανείς να αγοράσει το αυτοκόλλητο με το νούμερο του αγαπημένου του αναβάτη, δηλαδή το 46 του Valentino Rossi, το 99 του Jorge Lorenzo, το 38 του Bradley Smith ή το 44 του Pol Espargaro. Διότι μόνο τότε θα είναι πλήρης η race replica σου.

Προς το παρόν οι συγκεκριμένες μοτοσικλέτες είναι διαθέσιμες μόνο για την αγορά της Ινδονησίας. Δε γνωρίζουμε αν η Yamaha έχει προβλέψει στο μέλλον μια ανάλογη πρόταση για τις δυτικές αγορές και τα YZF-R3 και R125 - δηλαδή τα ανάλογα μοντέλα που κυκλοφορούν εδώ.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ