net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Όμορφη η γυμνή MT-03, με τους 41,4 ίππους και τα 3 κιλά ροπής, και με βάρος 165 κιλών. Λογικά την αναμένουμε κάποια στιγμή και στην Ευρώπη.

Σε ασημί-μπλε διχρωμία (Race Blu).

Σε κλασικό "κακό" μαύρο.

Και σε κόκκινη-μαύρη διχρωμία.

Yamaha MT-03 ABS, επίσημο βίντεο

Να που παρουσιάστηκε το επίσημο βίντεο για το επερχόμενο Yamaha MT-03 ABS, από την Yamaha Ταϊλάνδης. Ένα γυμνό, επιθετικό μικρό streetfighter, που πατάει πάνω στην πλατφόρμα του Yamaha YZF-R3 με τα 321 κ.εκ.

 
Πριν λίγες ημέρες, η Yamaha Ιαπωνίας ανέβασε στο επίσημο site της το MT-03 ABS, και έβαλε φωτιά στα δικτυακά μέσα ενημέρωσης δικύκλου. Τέρμα οι φήμες δηλαδή; Έτοιμο το μικρό γυμνό μοτοσικλετάκι που θα βασίζεται στο φερινγκάτο Yamaha YZF-R3 που είχαμε και εμείς οδηγήσει στην πίστα των Σερρών;
Η απάντηση είναι καταφατική, καθώς πέρα από το ιαπωνικό site της Yamaha, κυκλοφόρησε και το συγκεκριμένο βίντεο της Yamaha Ταϊλάνδης, στο οποίο αποκαλύπτεται το MT-03 ABS, το βλέπουμε εν κινήσει, και μαθαίνουμε τα δυνατά του σημεία, σύμφωνα με τη Yamaha Ταϊλάνδης (LED φώτα θέσης, χοντροί αεραγωγοί για μυώδες look, πλαίσιο 2 δοκών, ρεζερβουάρ 14 λίτρων στα στιλιστικά πρότυπα της οικογένειας ΜΤ, κινητήρας 321 κ.εκ., καρίνα, LED πίσω φανάρι και χειρολαβές, και δικάναλο ABS).  

Μιλάμε για μια μοτοσικλέτα με δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα απόδοσης 41,4 Hp / 10.750 σαλ., και ροπή 3 Kgm / 9.000 σαλ. και βάρους 165 κιλών. Από ότι βλέπουμε θα κυκλοφορήσει σε 3 χρωματισμούς, κόκκινο-μαύρο, ασημί-μπλε και μαύρο, ενώ η συγκεκριμένη γυμνή έκδοση έχει ιδιαίτερο εμπορικό ενδιαφέρον και στη χώρα μας, ειδικά αν υπαχθεί στη νέα, συμφέρουσα τιμολογιακή πολιτική της Yamaha.  

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ