net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Από τα 335.000 ευρώ ξεκινά η τιμή του επίχρυσου ποδηλάτου της Goldgenie.

Από το ποδήλατο απουσιάζουν προς το παρόν τα διαμάντια που αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού...

Ακρως εντυπωσιακή η δουλειά που έχουν κάνει οι άνθρωποι της βρετανικής εταιρίας από αυτή τη γωνία.

Τα κέντρα των τροχών και οι ακτίνες πέρασαν επίσης από επιχρύσωση.

Μόνο κάποια πλαστικά εξαρτήματα και τα ελαστικά δεν έχουν επιχρυσωθεί στο εμπρός μέρος του ποδηλάτου.

Αν το είχατε στην κατοχή σας, εσείς μέχρι πού θα τολμούσατε να βολτάρετε στο κέντρο της πόλης σας;

Χρυσό ποδήλατο για χλιδάτες βόλτες

Το ακριβότερο, ίσως, ποδήλατο του κόσμου δημιούργησε η βρετανική εταιρία Goldgenie για λίγους και εκλεκτούς τυχερούς που δεν φοβούνται να βγουν στους δρόμους καβάλα σε μια… μεγάλη περιουσία.

 
Η βρετανική Goldgenie είναι μια εταιρία που εξειδικεύεται στην επιμετάλλωση και το customizing σε gadgets και γενικότερα σε αγαθά πολυτέλειας. Πρόσφατα και για να κάνουν επίδειξη των δυνατοτήτων τους επιμετάλλωσαν μια ολόκληρη κούρσα με χρυσό 24 καρατίων. Όταν λέμε ολόκληρη το εννοούμε αφού δεν υπήρξε κάτι που δεν καλύφθηκε από το πολύτιμο μέταλλο, εκτός από τα… λάστιχα, κάποια πλαστικά εξαρτήματα και τη σέλα της San Marco. Πιο εντυπωσιακό στοιχείο της δουλειάς των ανθρώπων της Goldgenie δεν είναι ούτε η αλυσίδα, ούτε τα γρανάζια των ταχυτήτων αλλά το γεγονός ότι το επίχρυσο ποδήλατο είναι πλήρως λειτουργικό. 

Η δημιουργία της Goldgenie είναι διαθέσιμη, αφού τοποθετηθούν πάνω της και… διαμάντια με την τιμή να ξεκινά από τα μόλις 335.000 ευρώ. Η εταιρία δέχεται φυσικά και οποιαδήποτε πρόταση customizing από τον εκλεκτό πελάτη με ανάλογο αντίτιμο. «Το απόλυτο δώρο για εσάς ή κάποιον πραγματικά ξεχωριστό», όπως λέει και η Goldgenie.

 

BIKES - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ