net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Για να μην καταλήξετε σαν και αυτόν!

5 tips για σωστές αγορές!

O χειμερινός προστατευτικός εξοπλισμός είναι φυσικά απαραίτητος, ωστόσο η αγορά του με κλειστά μάτια και χωρίς έρευνα, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα, λανθασμένες επιλογές. Στο κείμενο που ακολουθεί, παραθέτουμε 5 απλές συμβουλές, ώστε να αποφύγετε αγορές που δεν θα είναι χρήσιμες και πρακτικές.

 
1. Κατά την επιλογή ρουχισμού, πρέπει να προτιμήσετε προϊόντα που έχουν πάνω τους ανακλαστικές λωρίδες  ώστε να γίνεστε αντιληπτοί από τα διερχόμενα οχήματα. Το φως τον χειμώνα είναι λιγοστό, οι καιρικές συνθήκες δύσκολες και γενικά η ορατότητα περιορισμένη.
 
2. Τα ισοθερμικά προϊόντα μπορούν να σας σώσουν από το κρύο χωρίς να είστε αναγκασμένοι να φοράτε πολλές στρώσεις ρούχων, που δυσχεραίνουν την άνεση κινήσεων. Εδικά τεχνικά ρούχα όπως λέγονται λοιπόν, τα οποία μπορείτε να βρείτε σε εξειδικευμένα καταστήματα μοτοσυκλετιστικών ειδών.
 
 
3. Τα ρούχα του εξοπλισμού σας να είναι κατασκευασμένα με διαπνέοντα υφάσματα ώστε να μην ζεσταίνεστε υπερβολικά με αποτέλεσμα να ιδρώνετε. Τα διαπνέοντα υφάσματα τύπου Gore – Tex επιτρέπουν στο σώμα σας να αναπνέει χωρίς να μπαίνει μέσα το νερό της βροχής.
 
 
4. Το μπουφάν φροντίστε να έχει αφαιρούμενες επενδύσεις, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και μετά τον χειμώνα. Το αυτό ισχύει και για το παντελόνι, ωστόσο γάντια και υποδήματα, πρέπει να αγορασθούν εις διπλούν για φθινοπωρινή /  χειμερινή και ανοιξιάτικη / καλοκαιρινή χρήση
 
5. Προτιμήστε να αγοράζετε προϊόντα τα οποία είναι γνωστά στην αγορά για την ποιότητά τους και χρησιμοποιούν τις σωστές προδιαγραφές. Μπορεί η προσιτές τιμές να αποτελούν δέλεαρ αλλά στην συντριπτική πλειοψηφία ισχύει το «ότι πληρώνεις, παίρνεις»

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ