net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μίλησε για όλα ο Dovizioso!

Χείμαρρος δηλώσεων!

Ο Andrea Dovizioso δίνει συνέντευξη στα Ιταλικά μέσα και μιλάει για τον Andrea Iannone, τον Jorge Lorenzo και τους συνεργάτες του.

 
Ο Dovizioso είναι δυστυχώς ένας από τους μεγάλους άτυχους της φετινής σεζόν, στο πρωτάθλημα Moto GP. Μετά από μια δεύτερη θέση στον πρώτο αγώνα, ο Dovizioso είχε μια σωρεία ατυχών συμβάντων που τελικά οδήγησαν σε μία κακή σεζόν.
 
Σε συνέντευξή του στον Ιταλικό τύπο, ο αναβάτης προχωρά σε χειμαρρώδεις δηλώσεις, στις οποίες μιλά για όλα! Αρχικά, ο Andrea δεν κρύβει την δυσαρέσκειά του, για την συμπεριφορά του ομόσταυλού του Andrea Iannone!

«Ο Iannone δεν είναι ένας πιλότος που θα ήθελες να δουλεύεις μαζί του σε μια ομάδα. Νομίζει ότι είναι πολύ σημαντικός και σκέφτεται μόνο τον εαυτό του. Είναι δύσκολο να καθιερώσεις μια σχέση που μπορεί να αποδώσει στην ανάπτυξη της μοτοσυκλέτας, ούτε και να ανταγωνιστείς ευγενώς μαζί του. Είναι πολύ δύσκολο!»

Ο Dovizioso μίλησε επίσης για τον Jorge Lorenzο, τον Casey Stoner αλλά και τον Gigi Dall Igna, του οποίου πλέκει και το εγκώμιο: «Ο Jorge αυτή τη στιγμή οδηγεί την πιο ισορροπημένη μοτοσυκλέτα στο πρωτάθλημα. Θα είναι δύσκολη η μετάβαση για αυτόν. Οπωσδήποτε, και εμείς έχουμε ξεπεράσει τα προβλήματα του παρελθόντος. Η αλλαγή που αντιμετώπισα εγώ ή ο Valentino ήταν μεγαλύτερη από αυτή που θα αντιμετωπίσει ο Jorge, αλλά δεν θα είναι εύκολο γιατί ξέρει μόνο μία μοτοσυκλέτα.»

«Η Ducati είχε προβλήματα σε όλους τους τομείς πριν έρθει ο Gigi. Όταν ήρθε, επέβαλε τάξη και το έκανε καλά. Το σημαντικό είναι ότι δημιούργησε ιεραρχία, άρα όλοι ξέρουν τα καθήκοντά τους. Και… όταν μιλάς για Ιταλούς, αυτό είναι πρόβλημα! Όσον αφορά τον Stoner… με βοηθά πολύ. Στην αρχή μισούσε τους πάντες, ήταν πάντα θυμωμένος, αυτό τον είχε οδηγήσει στο να αποσυρθεί. Τώρα όμως κάνει αυτό που θέλει, είναι πιο χαλαρός και θα έχει πάντα χρόνο να σε προσεγγίσει και να σου μιλήσει»
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ