net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η νέα BMW R 100 του Xabi Alonso

Η νέα BMW R 100 του Xabi Alonso

Xabi Alonso: BMW R 100

O Ισπανός ποδοσφαιριστής, Xabi Alonso, αγόρασε μια custom BMW R 100 από την εταιρεία Café Racer Dreams και γιορτάζει τη «συνταξιοδότησή» του.

 
Συνήθως, οι επαγγελματίες αθλητές έχουν ρήτρες στα συμβόλαιά τους, που τους δεσμεύουν και κατά συνέπεια τους απαγορεύουν να κάνουν οτιδήποτε θεωρείται υπερβολικά επικίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα. Μια από τις απαγορευμένες δραστηριότητες είναι και η οδήγηση μοτοσυκλέτας. Με μόλις ένα πριν τη «συνταξιοδότησή» του, ο Alonso αποφάσισε να το γιορτάσει, αγοράζοντας μια BMW Café Racer.
 
Το μοντέλο έχει τροποποιηθεί από την Café Racer Dreams, που εδρεύει στη Μαδρίτη, και έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες του Ισπανού άσσου. Οι αλλαγές που έγιναν στη μια BMW R 100 αφορούν την ανάρτηση, το τιμόνι, τους καθρέφτες, τα μπροστινά φρένα, τους τροχούς, τη τρόμπα φρένων και τη σέλα. Ο Alonso θεωρεί ότι είναι το καλύτερο δώρο, που έκανε στον εαυτό του για την ολοκλήρωση της καριέρας του.    
 

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι επέλεξε να αγοράσει μοτοσυκλέτα κι όχι αυτοκίνητο, επειδή του αρέσει το αίσθημα ελευθερίας, που προσφέρουν οι δυο τροχοί. Το μόνο που ονειρεύεται προς το παρόν ο Alonso, είναι να ταξιδέψει με τη νέα του αγάπη, έχοντας κατά νου πολλές διαδρομές.
 
 
 
 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ