net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Marco Melandri (33) και ο Chaz Davies (7)

WSBK: Η Ducati έχει βλέψεις για το Assen

Μετά το δυνατό ξεκίνημα της ομάδας στους πρώτους αγώνες, ο Chaz Davies και ο Marco Melandri πιστεύουν ότι θα συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και στην δημοφιλή πίστα του Assen.

 
Ο Davies κατάφερε να ανακάμψει μετά την πτώση του στο 1ο σκέλος του προηγούμενου αγώνα στην Aragon παίρνοντας την πρώτη του νίκη για φέτος στο 2ο σκέλος. Με τις τροποποιήσεις που έκανε η ομάδα στην Panigale, στο τεστ που ακολούθησε του αγώνα, ο Davies νιώθει έτοιμος για το Assen.  

Ο Βρετανός δήλωσε ότι: «Είμαι ενθουσιασμένος που αγωνίζομαι  αυτό το Σαββατοκύριακο, επειδή νομίζω ότι σημειώσαμε πρόοδο στις δοκιμές μετά τον αγώνα της Aragon. Το Assen είναι μια καλή ευκαιρία να αξιολογήσουμε τις αναβαθμίσεις, που πραγματικά λειτούργησαν στην Ισπανία. Η πίστα θα είναι τελείως διαφορετική, αλλά είμαι βέβαιος ότι έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά. Πέρυσι πήγαμε καλά στο στεγνό, αλλά ο καιρός είναι πάντα απρόβλεπτος».

Η επιστροφή του Marco Melandri, πρώτη φορά στην πίστα του Assen με τη νέα Ducati θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την ομάδα, που θα βασιστεί στην εμπειρία του. Με δύο βάθρα στον τελευταίο αγώνα, σίγουρα θέλει να παλέψει για την νίκη.

Ο Marco Melandri δήλωσε ότι: «Το Assen είναι μια πίστα που μου αρέσει πάρα πολύ. Αν και η παλιά διαμόρφωση ήταν πιο συναρπαστική παρ όλο που δεν κατάφερα να κερδίσω ποτέ με SBK. Θα είναι ένα καλό τεστ για εμάς, γιατί αυτή η πίστα είναι τελείως διαφορετική από τις προηγούμενες. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε την πρόοδο που κάναμε στις τελευταίες δοκιμές παρά την πτώση που είχα. Χρειάστηκα μια εβδομάδα για να αναρρώσω, αλλά πλέον αισθάνομαι καλά σωματικά και προπονούμαι κανονικά».

 

SUPERBIKE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ