net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στο Aragon, οι πιλότοι της Ducati ήταν ταχύτεροι από εκείνους της Kawasaki. Σειρά έχει η Jerez, με δοκιμές από όλες τις ομάδες.

WSBK: Αρχίζει το τεστ της Jerez

Από σήμερα, Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014, οι ομάδες του WSBK και του WSS αρχίζουν στην ισπανική πίστα της Jerez τις τελευταίες δοκιμές για το χειμώνα, δοκιμές που θα διαρκέσουν ολόκληρη την εβδομάδα.

 
Λαμβάνοντας υπόψη τις δραματικές αλλαγές στους κανονισμούς για τη σεζόν του 2015, αλλά και τις νέες συνθέσεις αρκετών ομάδων, οι δοκιμές στην πίστα της Jerez αποτελούν μια πολύτιμη ευκαιρία για πρώτες διαπιστώσεις από ομάδες και αναβάτες.

Θυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα οι ομάδες των Kawasaki και Ducati είχαν δοκιμάσει τις μοτοσικλέτες τους στην πίστα του Aragon, ενώ τώρα στη Jerez, θα έχουμε και την ομάδα της Pata Honda, με την ολοκαίνουργια σύνθεση της (Guintoli και van der Mark, αμφότεροι πρωταθλητές το 2014, σε WSBK ο πρώτος, και στα SS600 ο δεύτερος). 

Στη Jerez θα παρευρεθεί και η Red Devils Roma Team, η νέα εργοστασιακή ομάδα της Aprilia, με τους Leon Haslam και Michel Fabrizio, αλλά και η Althea Racing Team Ducati, με τον πρώην "125άρη" Nico Terol, και τον Matteo Baiocco. 

Και η Voltcom Crescent Suzuki θα δώσει το παρών, με τους Alex Lowes και Randy de Puniet (στη θέση του Eugene Laverty, που αποχώρησε από την ομάδα για MotoGP μεριά). Η BMW θα εκπροσωπηθεί από την BMW Motorrad Italia, με τους Sylvain Barrier και Jules Cluzel, ενώ αναμένονται και οι ομάδες WSBK και WSS της MV Agusta, με σύνθεση που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί (αν μιλάμε για ενέργειες της τελευταίας στιγμή, αυτή εδώ παίρνει άνετα τα σκήπτρα).

Ας δούμε το πρόγραμμα των δοκιμών για WSBK και WSS.

24-25 Νοεμβρίου: Kawasaki Racing Team – San Carlo Puccetti Racing (Sofuoglu) – Pata Honda World Superbike – Crescent Suzuki – Red Devils Roma – Althea Racing Team

26-28 Νοεμβρίου: Ducati Superbike Team - MV Agusta Reparto Corse

27-28 Νοεμβρίου: Kawasaki Racing Team – Pata Honda World Superbike – BMW Motorrad Italia – Crescent Suzuki

 

SUPERBIKE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ