net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To WK-Trail 400 είναι μια νέα, ελαφριά on-off. Προς το παρόν μόνο για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι αλουμινένιες βαλίτσες που μοιάζουν να έχουν σχεδιαστεί για το Trail 400 αποτελούν μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού.

Μαζεμένες παρουσιάζονται οι διαστάσεις του Trail 400.

Και προστασία στα καλάμια του πιρουνιού που τονίζει τον χωμάτινο χαρακτήρα του Trail 400.

WK Trail 400 για τo Ηνωμένο Βασίλειο

Μια νέα μικρού κυβισμού on-off παρουσίασε η WK Bikes στην έκθεση μοτοσικλέτας στο Birmingham. Το Trail 400 χαρακτηρίζεται για το χαμηλό του βάρος και την τιμή του που αναμένεται ιδιαίτερα ελκυστική.

 
Η WK Bikes είναι μια κινέζικη εταιρία που δραστηριοποιείται αποκλειστικά (μέχρι τώρα τουλάχιστον) στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσον αφορά την ευρωπαϊκή της διείσδυση. Στο παρελθόν μας είχε απασχολήσει με την παρουσίαση της 650i EFi, μιας δικύλινδρης εν σειρά μοτοσικλέτας 650 κ.εκ. με ελκυστική σχεδίαση, 69 ανακοινώσιμους ίππους και τρέχουσα τιμή κάτω από 5.500 ευρώ. 

Τώρα, η WK έρχεται ξανά στο προσκήνιο με μια μονοκύλινδρη on-off μοτοσικλέτα μεσαίου κυβισμού, η οποία μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της εντός αλλά και εκτός των τειχών της πόλης χάρη στην προστασία που προσφέρει στον αναβάτη της αλλά και μια σέλα που μοιάζει άνετη για δύο άτομα.
 
Το Trail 400, παρουσιάστηκε στην έκθεση μοτοσικλέτας στο Birmingham  της Αγγλίας. Χρησιμοποιεί αερόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα 400 κ.εκ. που φέρει ψεκασμό της Siemens και αποδίδει 27 ίππους. Θετική εντύπωση προκαλεί το βάρος το οποίο, σύμφωνα με πηγές στο Διαδίκτυο βρίσκεται στα 151 κιλά –προφανώς άδειο. 

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες το Trail 400 φέρει ψηλή ζελατίνα, ακτινωτούς τροχούς (ο εμπρός μοιάζει 21 ιντσών), λασπωτήρα στον εμπρός τροχό και πρόβλεψη για τοποθέτηση μεταλλικών βαλιτσών. Το τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερα μεγάλη διαδρομή, ο εμπρός δίσκος είναι «κυματιστός» και συνεργάζεται με διπίστονη δαγκάνα, ενώ το πλαίσιο είναι ατσάλινο περιμετρικό από σωλήνες τετραγωνικής διατομής. Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία για την συγκεκριμένη μοτοσικλέτα. Εντύπωση πάντως προκαλεί η σχδίασή της η οποία θυμίζει σε μεγάλο βαθμό την αντίστοιχη μοτοσικλέτα της Zongshen.

Η τιμή του μεσαίου on-off/adventure δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη αλλά στο Ηνωμένο Βασίλειο αναμένεται κάτω από 4.500 ευρώ. 

Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να το δούμε και στην Ελλάδα, εφόσον βέβαια η WK Bikes αναπτύξει ένα δίκτυο υποστήριξης αντίστοιχο με αυτό που έχει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ