net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο λιτός βίος ενός Brutale πασπαλισμένος με ολίγη από χωματάκι.

Εντυπωσιακή η μοτοσικλέτα της Viba Motors, σίγουρα καταφέρνει τα τραβήξει βλέμματα δίχως φανφάρες.

Οι Γάλλοι ισχυρίζονται πως το Lara 800 μπορεί και scrambling, δεν είναι μόνο δήθεν και εμφάνιση.

Ενδιαφέρον το σχεδιάκι της custom σέλας.

Viba Lara 800

Η MV Agusta ακόμη δεν έχει φτιάξει μοτοσικλέτα που να πηγαίνει στο χώμα. Αυτό το κενό ανέλαβε να γεμίσει η Γαλλική Viba, παρουσιάζοντας τη Lara 800, μια scrambler εκδοχή του Brutale 800.

 
Η κατασκευή είναι εξαιρετικά απλή. Παίρνουμε ένα κανονικό MV Agusta Brutale 800 και του αφαιρούμε σχεδόν τα πάντα. Αφήνουμε μόνο πλαίσιο και κινητήρα απείραχτα.

Στη συνέχεια τροποποιούμε (βλέπε πριονίζουμε με μανία) το υποπλαίσιο. Τοποθετούμε ένα χειροποίητο αλουμινένιο ρεζερβουάρ της Crazy Racers. Αλλάζουμε τις δαγκάνες των φρένων με τετραπίστονες Beringer Aerotec και μια συνονόματη διπίστονη πίσω.

Στο μπροστινό δίνουμε στον πελάτη την επιλογή: Αναβαθμισμένο το Marzocchi που είχε το Brutale εξαρχής ή μήπως θέλουμε ένα μαύρο Ohlins; Το καθένα έχει την τιμή του. Για πίσω προτιμούμε ένα φουλ ρυθμιζόμενο αμορτισέρ της Elka.

Στην εξάτμιση πετάμε το αρχικό κομμάτι και στη θέση του βάζουμε ένα τελικό Zard με χειροποίητους λαιμούς από το εργαστήρι της Viba.

Ολοκληρώνουμε με μαρσπιέ Rizoma, ένα τιμονάκι αλουμινένιο scrambler γεωμετρίας, προβολέα μαύρο διαμέτρου 5,75 ιντσών και LED φώτα μπρος πίσω. Κλείνουμε με ένα πανέμορφο και κάθε άλλο παρά φτηνό ζευγάρι ζάντες της Borrani, με εννιά ακτίνες και συμβατές με tubeless ελαστικά.

Το συνολάκι κατασκευάζεται στο χέρι σε μόλις 23 κομμάτια, με κόστος που ξεκινά από 32.210 ευρώ. Για να κλείσετε το δικό σας θα χρειαστεί μια προκαταβολή 10.000 ευρώ. Σπεύσατε εδώ.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ