net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H «Μοναδική Vespa 946» όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη συλλεκτική έκδοση ξεχωρίζει για το κόκκινο χρώμα της που κάνει τηνεμφάνισή του πρώτη φορά σε 946.

Τα γκριπ σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για αυτή τη Vespa.

Το ίδιο ισχύει και για την επένδυση της σέλας.

Vespa & Vogue μαζί για καλό σκοπό

Την «Μοναδική Vespa 946» δημιούργησαν το Piaggio Group και η ιταλική Vogue, η οποία τέθηκε σε δημοπρασία. Τα έσοδα θα διατεθούν για το πρόγραμμα Vespa for Children και το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Ογκολογίας.

 
Ειδικότερα η συλλεκτική Vespa 946 παρουσιάστηκε στις 3 Απριλίου, στο θέατρο Vetra στο Μιλάνο σε μια από κοινού εκδήλωση του Paggio Group και της Vogue Ιταλίας. Αποτελεί την μοναδική 946 που έχουμε δει μέχρι στιγμής σε κόκκινο χρώμα, η οποία ξεχωρίζει παράλληλα από τη  διαφορετική σέλα και γκριπ που φέρει σε σχέση με το «στάνταρ» μοντέλο. Είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Ομίλου Piaggio με την ιταλική Vogue, που φέτος γιορτάζει 50 χρόνια στο  χώρο της ιταλικής μόδας.

Τα ιταλικό scooter, παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Piaggio, Roberto Colaninno και την αρχισυντάκτρια της Vogue, Franca Sozzani, σε μία εκδήλωση, κατά την οποία τέθηκε σε δημοπρασία. Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν στο πρόγραμμα «Vespa for Children» και από τη μεριά της Vogue στο Ινστιτούτο Ι.Ε.Ο (Istituto Europeo di Oncologia), το οποίο πραγματοποιεί έρευνα για τη θεραπεία του καρκίνου.

Το πρόγραμμα Vespa for Children, τέθηκε σε εφαρμογή το 2013 και αποτελεί μια σημαντική ανθρωπιστική πρωτοβουλία που διοργανώνει φιλανθρωπικές δράσεις  για παροχή κοινωνικών προγραμμάτων πρόνοιας και ιατρικής βοήθειας σε παιδιά. Ξεκίνησε στο Βιετνάμ, ενώ το 2013, το Εθνικό Νοσοκομείο Παιδιατρικής στο Ανόι και το Παιδιατρικό  Νοσοκομείο του Bambino Gesu στη Ρώμη, ξεκίνησαν ένα νέο πρόγραμμα συνεργασίας χάρη στη στήριξη που παρέχει ο Όμιλος Piaggio.

«Η Vespa είναι ένα φιλικό προς τον αναβάτη δίτροχο, ένα όχημα που παρέχει ανεμελιά και ευχαρίστηση και κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν. Αυτός είναι και ο λόγος που δημιουργήσαμε το πρόγραμμα Vespa for Children. Θέλουμε η Vespa να βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών που υποφέρουν και των οικογενειών τους και να τους δώσουμε την ευκαιρία να χαμογελάσουν ξανά.», δήλωσε ο κ.  Colaninno κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ