net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έξι από τα οκτώ περάσματα που έκανε η Valerie Thompson για τον αγώνα, ξεπερνούσαν τα 322 χλμ./ώρα!

Valerie Thompson: 336χλμ/ώρα με BMW S1000RR

Στο event World of Speed στην έρημο της Bonneville, η Αμερικανίδα αναβάτρια Valerie Thompson σημείωσε το 7ο προσωπικό ρεκόρ της στην κατηγορία 200 MPH Club, πιάνοντας τα 336 χλμ./ώρα!

 
Η Valerie Thompson βρισκόταν στην Utah εδώ και έναν μήνα για να αγωνισθεί στους τρεις πιο σημαντικούς αγώνες ταχύτητας (Speed Week, Bonneville Motorcycle Speed Trials και World of Speed) που διοργανώνονται στα δημοφιλή Salt Flats (ερήμους αλατιού). 

Ο αγώνας Speed Week ακυρώθηκε λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων. Στην συνέχεια, ο καιρός και οι συνθήκες τους εδάφους απέτρεψαν την Thompson από οποιαδήποτε προσπάθεια για ρεκόρ, παρά το πέρασμά της στα 328 χλμ./ώρα. Η υπομονή της όμως όλο αυτόν τον καιρό ανταμείφθηκε κατά τη διάρκεια των αγώνων World of Speed όπου, με τη BMW S1000RR της ομάδας CTEK κατάφερε να σημειώσει την υψηλότερη ταχύτητα με 336 χλμ./ώρα.

Πλέον είναι μια περήφανη κάτοχος κάρτας μέλους εφ' όρου ζωής στο διάσημο Red Hat Club (αναβάτες που έχουν ξεπεράσει τα 200 μίλια την ώρα, δηλαδή τα 320χλμ./ώρα) μαζί με τους υπόλοιπους εκλεκτούς της κατηγορίας Bonneville 200 MPH.

«
Ήθελα να γίνω μέλος του 200 MPH Club Red Hat από τότε που ξεκίνησα να αγωνίζομαι πάνω στο αλάτι. Για μένα είναι σπουδαίο επίτευγμα. Τώρα μπορώ να συγκεντρωθώ στο να θέσω και άλλα ρεκόρ, οδηγώντας ακόμα πιο γρήγορα στο Red Hat,» δήλωσε χαρούμενη η Thompson.

 

DRAGSTER - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ