net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η έκδοση ΧΤ

Η στάνταρ έκδοση

V-Strom 650, 1000 2017

Η Suzuki ανακοίνωσε τις τιμές και τη διαθεσιμότητα, για τα νέα V-Strom 650, 1000 για την Βρετανική αγορά. Μπορούμε επομένως να πάρουμε μια πρώτη γεύση, για το πόσο θα κοστίσει, καθώς και πότε πρέπει να το αναμένουμε στη χώρα μας.

 
Η Suzuki επιβεβαίωσε ότι και τα δύο μοντέλα της θα έχουν μια επιπλέον παραλλαγή, την έκδοση adventure XT.

Το δημοφιλές μοντέλο της Ιαπωνικής εταιρίας θα κοστίζει περίπου 8.700 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο στην Βρετανική αγορά, το Μάρτιο. Η πιο off-road έκδοση V-Strom XT, έχει τιμολογηθεί περίπου στα 9.300 ευρώ.
 
Το νέο μοντέλο διαθέτει μια αναβαθμισμένη έκδοση του δικύλινδρου κινητήρα των 645 κυβικών, με νέα έμβολα, εκκεντροφόρο εξαγωγής, και νέο σύστημα ψεκασμού και αποδίδει περισσότερη ισχύ και ροπή από το προηγούμενο μοντέλο. Το traction και το low rpm assist, είναι στο στάνταρ εξοπλισμό.

Η έκδοση ΧΤ διαθέτει ακτινωτές ζάντες, χούφτες στις χειρολαβές και κάλυμμα κινητήρα. Και οι δύο εκδόσεις έχουν αναμονές για πλήρες σύστημα βαλιτσών.

Το νέο V-Strom 1000 είναι εξοπλισμένο με Cornering ABS, low rpm assist και σύστημα έξυπνης εκκίνησης. Η τιμή του ανέρχεται περίπου στα 11.200 ευρώ, ενώ η έκδοση ΧΤ, έρχεται στα 11.800 ευρώ.

Αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση της Suzuki, για την χώρα μας.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ