net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: Yamaha Tricity

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: Vespa Primavera 150 ABS.

Αγοραστικό: 18 naked μοτοσικλέτες μέχρι 9.000 ευρώ.

Turbo, γυμνά και scooter!

Με δύο πρώτες δοκιμές (Yamaha Tricity & Vespa Primavera 150 ABS), ένα αφιέρωμα στο turbo και τη μοτοσικλέτα και φυσικά πολλά-πολλά άλλα κυκλοφορεί το νέο τεύχος του Moto Τρίτη με τη νέα χαμηλότερη τιμή των 1,95 ευρώ.

 
Στο νέο τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα δοκιμάζουμε πρώτοι τοYamaha Tricity. Το πρώτο τρίκυκλο της ιαπωνικής εταιρίας με την ιδιαίτερα ελκυστική τιμή και τις compact διαστάσεις έρχεται να προσθέσει έξτρα ασφάλεια στο αστικό περιβάλλον με τη συμβολή του επιπλέον εμπρός τροχού.

Πρώτοι δοκιμάζουμε και τη νέα Vespa Primavera 150 ABS. Για τους λάτρεις του ρετρό και όχι μόνο η μικρή Primavera συνδυάζει την ενεργητική ασφάλεια που προσφέρει η ύπαρξη ABS, με την απίστευτη ευελιξία και αποθηκευτικούς χώρους που δεν έχουμε δει ξανά σε τόσο μικρή Vespa.

Παράλληλα και με αφορμή την παρουσίαση του Kawasaki Ninja H2, ετοιμάσαμε ένα μεγάλο αφιέρωμα για το turbo και τη σχέση του με τη μοτοσικλέτα. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το «μαγικό» σαλιγκάρι, αλλά και τις turbo μοτοσικλέτες παραγωγής που ξεσήκωσαν το δίτροχο κοινό με τις επιδόσεις και την τεχνολογία τους.

Επιπλέον, όλοι εσείς που έχετε μια ιδιαίτερη έφεση στο γυμνό (για μοτοσικλέτες μιλάμε!) θα βρείτε πολύ ενδιαφέρον το αγοραστικό στο οποίο παρουσιάζουμε 18 naked μοτοσικλέτες της αγοράς που αξίζουν την προσοχή σας με τιμή που δεν ξεπερνά τα 9.000 ευρώ.

Το Moto Τρίτη δεν σταματά εκεί καθώς στο νέο τεύχος θα βρείτε και τη συνέντευξη του Νίκου Μανάφη που ανήκει στη νέα γενιά Ελλήνων σχεδιαστών και έχει ήδη δημιουργήσει κάποια ιδιαίτερα εντυπωσιακά πρωτότυπα με και άνευ τροχών!

Για τους φίλους του κλασικού παρουσιάζουμε και το Honda CB750K του Μπατή Τζανή. Η ιαπωνική μοτοσικλέτα αναπαλαιώθηκε και έγινε σαν καινούρια με τον κ. Τζανή να μας μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και για το αγαπημένο του χόμπι που είναι το restoration.

Τα ένθετα Adventure & Touring και Bike-Τρίτη έχουν επίσης τη δική τους θέση στο νέο τεύχος με πληροφορίες για τα οργανωμένα ταξίδια περιπέτειας αλλά και όλα τα τελευταία νέα από το χώρο του ποδηλάτου αντίστοιχα.
Από το νέο τεύχος του Moto Τρίτη δεν λείπουν φυσικά ούτε και τα τελευταία δίτροχα νέα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις από τον χώρο των αγώνων.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ, υπηρεσίες, αλλά και ταξιδιωτικές προτάσεις για το Σαββατοκύριακο, παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου δικύκλου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ