net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Για τους φίλους της ταινίας «Tron: Legacy», το συγκεκριμένο Tron Light Cycle αποτελεί must.

Ιδιαίτερα προσεγμένο το Tron Light Cycle των Andrews τόσο σχεδιαστικά όσο εσωτερικά, τουλάχιστον σύμφωνα με τους ίδιους.

Tron Light Cycle προς πώληση

Για τους φίλους της ταινίας «Tron: Legacy» η συγκεκριμένη ηλεκτρική μοτοσικλέτα είναι ένα must, καθώς είναι πλήρως λειτουργική, σε κατάσταση βιτρίνας και αποτελεί πιστό αντίγραφο των μοτοσικλετών της ταινίας.

 
Το Tron Light Cycle που βλέπετε στις φωτογραφίες ανήκει στην συλλογή Andrews και θα βγει σε δημοπρασία του γνωστού οίκου Sotheby’s στις 2 Μαΐου στο Texas των Η.Π.Α. μαζί με άλλα 74 οχήματα, με συνολική αξία αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Οι ιδιοκτήτες της εκτιμούν ότι η αξία του συγκεκριμένου Tron Light Cycle θα κυμανθεί μεταξύ 23.000 και 37.000 ευρώ. Μια τιμή ανάλογη της δουλειάς που έγινε για να κατασκευαστεί και της εξαιρετικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Ειδικότερα, το Tron Light Cycle είναι… μοντέλο του 2011 και σχεδιάστηκε-κατασκευάστηκε αποκλειστικά για τη συλλογή των Andrews από σπεσιαλίστα του είδους στις Η.Π.Α. Οι τελικές πινελιές μπήκαν από τους ίδιους τους συλλέκτες το 2012. Ο ηλεκτρικός κινητήρας τροφοδοτείται από μπαταρίες ιόντων λιθίου, η μετάδοση είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενη, τα φρένα υδραυλικά και η εμπρός ανάρτηση είναι πλήρως ρυθμιζόμενη-πίσω είναι hard tail.

Σύμφωνα με τους συλλέκτες το Tron Light Cycle βρίσκεται σε πλήρως λειτουργική κατάσταση, «σαν καινούριο», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά και οι μόνες βόλτες που έχει κάνει είναι βόλτες «συντήρησης» για να παραμείνει σε καλή κατάσταση.

Αν θέλετε λοιπόν να κάνετε δικό σας ένα Tron Light Cycle-μία από τις λίγες replica που έχουμε δει να πωλούνται- δεν έχετε παρά να λάβετε μέρος στη δημοπρασία.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ