net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H φωτογραφία του νέου Street Triple 765 που δοκιμάζεται στη Μεγάλη Βρετανία!

Triumph Street Triple 765!

Ένα μοντέλο που είχε συζητηθεί πολύ στο παρελθόν, το νέο naked μοντέλο της Βρετανικής εταιρείας συνελήφθη στον φωτογραφικό φακό κατασκόπων, να δοκιμάζεται κοντά στο εργοστάσιο της Triumph!

 
Κατασκοπευτικές φωτογραφίες που μας έρχονται από τον Βρετανικό ειδικό τύπο μας αποκαλύπτουν την εμφάνιση ενός νέου Naked μοντέλου της Triumph, το οποίο θα λέγεται Street Triple 765 και θα φέρει νέο, μεγαλύτερο κινητήρα από το υπάρχον μοντέλο! 

Η μοτοσυκλέτα εθεάθη να δοκιμάζεται κοντά στο εργοστάσιο της Triumph στην Μεγάλη Βρετανία, μετά από κυνηγητό μηνών από πολλούς κατασκόπους διεθνώς. Το νέο Street Triple 765 θα φέρει μεγαλύτερο κατά 90 κ.εκ. κινητήρα από το υπάρχον 675, ο οποίος θα αποδίδει μέχρι 125 ίππους, σύμφωνα με τις φήμες, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα μοτοσυκλέτα θα γίνει διαθέσιμη σε 4 εκδόσεις: από μοντέλο βάσης με 110 ίππους, μέχρι μια κορυφαία έκδοση με αναρτήσεις Ohlins και φρένα Brembo και απόδοση στους 125 ίππους. 

Στην μοτοσυκλέτα που δοκιμάζεται εντοπίστηκε ένα νέο ψαλίδι, με πιο στιβαρή κατασκευή, ενώ ελαφριές αλλαγές έχουν και τα εμπρός φωτιστικά σώματα. Φυσικά, οι προσταγές των καιρών σημαίνουν ότι το νέο Street Triple θα είναι και σύμφωνο με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 4. 

To νέο μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί στο τέλος της χρονιάς, με την παραγωγή του να αρχίζει το 2017! 

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ