net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το μεγάλο βρετανικό streetfighter εθεάθη να δοκιμάζεται επί ισπανικού εδάφους. Μήπως έχει έρθει η ώρα για την ανανέωσή του;

Triumph Speed Triple προς ανανέωση;

Σε φάση δοκιμών φαίνεται πως βρίσκεται το μεγάλο γυμνό της βρετανικής εταιρίας με την Triumph να προχωρά σε πολλές μικρές αλλαγές που αφορούν τουλάχιστον την αισθητική του.

 
Ειδικότερα, τα νέα έρχονται από την ιστοσελίδα Visordown σύμφωνα με την οποία η βρετανική μοτοσικλέτα εντοπίστηκε από τον κατασκοπικό φακό κατά τη διάρκεια δοκιμών επί ισπανικού εδάφους. Οι αλλαγές σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο εντοπίζονται στη νέα σχεδίαση του ρεζερβουάρ, το διαφορετικό σχήμα των πλαστικών που καλύπτουν το ψυγείο αλλά και την ουρά που παρουσιάζεται ανασχεδιασμένη και «αδυνατισμένη».
 
Παράλληλα, η μικρή μασκούλα πάνω από τους προβολείς φαίνεται πως έχει αποκτήσει μια τριγωνική τρύπα κάτι που υπονοεί διαφορετική θέση για την εισαγωγή του φιλτροκουτιού και πιθανώς την ύπαρξη ram air με στόχο την καλύτερη απόδοση στις υψηλές ταχύτητες. Διαφορετική παρουσιάζεται και η σέλα με εκείνη του συνεπιβάτη να έχει χωριστεί από του αναβάτη.

Τέλος, διαφορές εντοπίζουμε στα φρένα με τις μονομπλοκ δαγκάνες της Brembo από την έκδοση R να έχουν πάρει τη θέση εκείνων της βασικής έκδοσης, χωρίς ωστόσο να ξέρουμε ποια από τις δύο εκδόσεις βλέπουμε.

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ