net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέες εκδόσεις του Tiger 800 φημολογείται ότι θα παρουσιάσει η Triumph στην EICMA.

Triumph: Νέες εκδόσεις για το Tiger 800;

Φήμες για τέσσερις νέες εκδόσεις του Tiger 800 κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο οι οποίες αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους σε δύο περίπου εβδομάδες στην έκθεση μοτοσικλέτας στο Μιλάνο.

 
Συγκεκριμένα οι φήμες προέρχονται από την ιστοσελίδα Visordown η όποια επικαλείται έγγραφα που κατατέθηκαν στον Οργανισμό Προστασίας Περιβάλλοντος της California (Η.Π.Α.). Σε αυτά τα έγγραφα παρουσιάζοντα δύο νέες εκδόσεις για το Tiger 800 (XRX και ΧΡ Touring) και άλλες δύο για το πιο χωμάτινο XC (XCX και XCX Adventure). Ίσως να έχουμε μπροστά μας τέσσερις νέες εκδόσεις που θα διαφέρουν από τις μοτοσικλέτες που γνωρίζουμε μόνο στο επίπεδο εξοπλισμού. Ίσως όμως έχουμε μπροστά μας κάτι παραπάνω-ανανέωση-αν η κατάθεση των εγγράφων είναι όντως πραγματική. 

Απλά να θυμίσουμε ότι αντίστοιχη κίνηση στο συγκεκριμένο γραφείο πριν από μερικές εβδομάδες έκανε και η BMW για το καινούριο R 1200 R, το οποίο μετά παρουσιάστηκε επίσημα στην Intermot. Περισσότερα νέα για αυτό θα έχουμε στις 4 Νοεμβρίου στην έκθεση της EICMA.

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ