net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Triumph Bonneville Bobber

Triumph Bonneville Bobber

Η Triumph Motorcycles της Αμερικής ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η Bonneville Bobber ότι είναι το πιο πετυχημένο μοντέλο στην ιστορία της εταιρείας με τις περισσότερες πωλήσεις στις πρώτες 30 ημέρες.

 
Μέχρι στιγμής για το 2017, η Triumph έχει προσθέσει 5 νέα μοντέλα στην σειρά Bonneville συμπεριλαμβανομένων των T100, T100 Black, Street Scrambler, Street Cup και Bobber, καθώς και την παρουσίαση ενός νέου RS του μοντέλου Street Triple. Μέσα από την επιτυχία της παρουσίασης όλων αυτών των μοντέλων, η εταιρεία έκλεισε το πρώτο τρίμηνο με 15% αύξηση των πωλήσεων σε σύγκριση με την ίδια χρονική περίοδο του 2016.
 
Η επιτυχία της Triumph οφείλεται και σε μια περιοδεία των μοτοσυκλετών της σε όλη την ήπειρο και το όνομα αυτής ήταν Bonneville Bobber Brutal Beauty Tour. Η διαδρομή περιελάμβανε 50 στάσεις στις ΗΠΑ και το Καναδά και έδωσε τη δυνατότητα σε πολλούς μοτοσυκλετιστές να δουν από κοντά όλη τη σειρά Bonneville.
 
Σύμφωνα  με τον Matt Sheahan, COO της Triumph, το 2017 θα είναι μια χρονιά ρεκόρ για τις πωλήσεις της εταιρείας. Το πιο σημαντικό, όμως, για εκείνον είναι ο έκδηλος ενθουσιασμός των μοτοσυκλετιστών για τη σειρά Bonneville.

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ