net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τρικύλινδρο θα είναι το επερχόμενο ATV ή SSV της Yamaha, που αναμένεται το Σεπτέμβριο.

Ιδού το σουλούπι του νέου SSV της Yamaha. Ε ναι, είναι μικρή η φωτό και το όχημα είναι μακριά, στο Θεό. Αλλά... teaser είναι αυτά.

Τρικύλινδρο νέο Yamaha SSV

Έρχεται το Σεπτέμβριο, θα έχει 4 τροχούς, και θα αποτελέσει το νέο Sport SSV της εταιρείας. Στο 3ο teaser βίντεο της Yamaha βλέπουμε πως το επερχόμενο Off-Road κτήνος θα διαθέτει τρικύλινδρο κινητήρα!

 
Τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου είχαμε ανεβάσει το 2ο teaser βίντεο της Yamaha, που έδινε ελάχιστα κλου για το νέο μοντέλο (αν και στο 1ο βίντεο, που το χάσαμε για να πούμε την αλήθεια, είχε φανεί ελάχιστα το σουλούπι του μοντέλου, που είναι SSV και όχι ATV). Στο 2ο teaser είχαμε δει τις ζάντες, ενώ ο κινητήρας ακουγόταν πολυκύλινδρος.
Στο 3ο teaser βίντεο, μία "φλασιά" του κινητήρα ήταν αρκετή για να αποκαλυφθεί ο αριθμός των κυλίνδρων. Τρεις λοιπόν οι κύλινδροι, και αρκετές οι εικασίες. Το νέο SSV θα χρησιμοποιεί τον κινητήρα του MT-09 με τους 115 ίππους; Ή μήπως έναν άλλο τρικύλινδρο, από Snowmobile της εταιρείας με 133 ίππους; Αναμένουμε τα επόμενα teaser να ξεφλουδίσουν λίγο-λίγο το πέπλο μυστηρίου, για να μάθουμε περισσότερα για το νέο κτήνος της Yamaha.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ