net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ατυχία για τον Lorenzo, ευτυχώς μικρή καθώς απέφυγε τα χειρότερα. Η φωτογραφία είναι αρχείου, από τον τραυματισμό του το 2013 στον ίδιο ώμο.

Τραυματίστηκε τον ώμο ο Jorge Lorenzo

Περονόσπορος έχει πέσει τα MotoGP. Μετά τον Marc Marquez, ήρθε η σειρά του Jorge Lorenzo να τραυματιστεί σε προπόνηση, χτυπώντας δυνατά τον ίδιο ώμο που είχε τραυματίσει σοβαρά το 2013.

 
Πριν λίγες μέρες μαθαίναμε πως ο Marc Marquez έσπασε το χέρι του σε προπόνηση με mountain bike, ενώ τώρα σειρά πήρε ο βασικός αντίπαλος του Valentino Rossi για τον τίτλο των MotoGP.
Ο Jorge Lorenzo είχε μια άσχημη πτώση σε προπόνηση με mini bikes το σαββατοκύριακο που πέρασε, κατά την οποία έπεσε πάνω στον ώμο που είχε τραυματίσει σοβαρά στο Assen το 2013. Νιώθοντας έντονους πόνους έτρεξε κατευθείαν στο νοσοκομείο, όπου ευτυχώς γι αυτόν η διάγνωση ήταν ένα καλό διάστρεμμα στους συνδέσμους του ώμου του και τίποτε παραπάνω.

Ο Lorenzo έσπευσε στο Twitter για να ανακοινώσει πως είναι καλά και πως ταξιδεύει κανονικά για Ιαπωνία, όπου η εκτίμηση είναι ότι αυτό το χτύπημα δε θα του δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στον αγώνα - 100% πάντως δύσκολα θα είναι. Για την ιστορία, στην πτήση για Ιαπωνία ταξίδεψε με το χέρι του ακινητοποιημένο.

Πριν λίγες μέρες ο Valentino Rossi γλίτωσε παρά τρίχα τον σοβαρό τραυματισμό σε μια γερή πτώση που είχε στις επίσημες δοκιμές που έγιναν με τα νέα λάστιχα της Michelin μετά τον τελευταίο αγώνα στην Aragon. Στη δοκιμή αυτή δεν είχαν λάβει μέρος οι Lorenzo και Marquez, κίνηση που εκτιμήθηκε ως προληπτικό μέτρο προς αποφυγή τραυματισμού. Να όμως που τελικά από τους τρεις πρώτους της κατάταξης τυχερότερος αποδείχθηκε αυτός που κυνήγησε την τύχη του λαμβάνοντας μέρος κανονικά στη δοκιμή της Michelin. Λες και το ήξερε, δε, ο Ιταλός λίγες μέρες μετά ανέβαζε στο Facebook φωτογραφίες του από το ράντζο του όπου έκανε προπόνηση με flat track και mini bikes παρέα με διάφορους φίλους του. Ειρωνεία της τύχης;

Ξεκινώντας αυτό το σαββατοκύριακο, τα MotoGP μπαίνουν στην τελική ευθεία του τρόμου, καθώς έπονται τρεις αγώνες σε τρεις συνεχόμενες Κυριακές σε Ιαπωνία, Αυστραλία και Μαλαισία. Σε αυτούς τους αγώνες θα παιχτεί εν πολλοίς και ο τίτλος, αν και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να φτάσουμε στον τελευταίο αγώνα της Valencia για να στεφθεί ο πρωταθλητής του 2015, της χρονιάς με τα μεγαλύτερο σασπένς των τελευταίων πολλών ετών.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ