net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια ακόμη ατυχία για τον Ιταλό άσσο...

Τραυματίστηκε ο Dovizioso

Στο γόνατο υπέστη τραυματισμό ο Ιταλός αναβάτης, μετά από πτώση που είχε σε ιδιωτικές δοκιμές της εργοστασιακής Ducati στην Ιταλία.

 
Αμέσως μετά τον αγώνα του Brno, οι ομάδες συμμετείχαν στα επίσημα τεστ που πραγματοποιήθηκαν στην Τσεχική πίστα. Η ομάδα της Ducati ωστόσο δεν πήρε μέρος, αλλά πραγματοποίησε ιδιωτικές δοκιμές στην πίστα του Misano, εχθές. 

Οι δυο αναβάτες, Andrea Iannone και Andrea Dovizioso, επέστρεψαν στις σέλες των αγωνιστικών τους μηχανημάτων για να πραγματοποιήσουν γύρους, σε προετοιμασία για τον αγώνα που θα γίνει στην Ιταλική πίστα στις 11 Σεπτεμβρίου. 

Ο Andrea Dovizioso πραγματοποίησε 93 γύρους στην πίστα, αλλά κατόπιν είχε πτώση που τον οδήγησε στο να υποστεί συστροφή στο δεξί του γόνατο. Δυστυχώς, μια ακόμη ατυχία για τον Ιταλό αναβάτη, ο οποίος δεν βρίσκεται και στην καλύτερή του χρονιά. 

Σχετικά με τον αγώνα του Brno, ο Dovizioso δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νιώθω πραγματικά άσχημα με τον τρόπο που ήρθαν τα πράγματα, διότι ήμουν ανταγωνιστικός και μπορούσα να πάρω καλό αποτέλεσμα. Για τον αγώνα χρησιμοποιήσαμε τα ίδια ελαστικά με αυτά που είχαμε επιλέξει για την προθέρμανση, αλλά είχε σταματήσει να βρέχει και το εμπρός ελαστικό υπέστη φθορά με ανώμαλο τρόπο. Τόσο πολύ, που έπρεπε να μπω στα pits. Ήταν κρίμα και επιστρέφω αποκαρδιωμένος από το Brno» 

Ας ευχηθούμε εμείς στον Andrea, το υπόλοιπο της χρονιάς να εξελιχθεί καλύτερα…Δεν γνωρίζουμε ακόμη, αν ο τραυματισμός του θα επηρεάσει την δυνατότητά του να συμμετέχει στον αγώνα του Silverstone, στις 4 Σεπτέμβρη...

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ