net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δηλώστε συμμετοχή με ποδήλατο, μοτοσικλέτα, ATV ή αυτοκίνητο, σε ένα ονειρικό 2ήμερο με πλούσιες δραστηριότητες για τους λάτρεις του χώματος.

Trail Ride στα Καραφλά των Καλαβρύτων

Το Trail Ride που όλοι περίμεναν για το 2015 πλησιάζει! Τα μαγικά Καλάβρυτα με την απίστευτη φυσική ομορφιά και την ζεστή φιλοξενία σας περιμένουν για την απόλυτη διαδρομή Trail Ride της χρονιάς, στις 25-26 Απριλίου!

 
Εκατόν πενήντα με διακόσια μαγικά χιλιόμετρα περιμένουν τους συμμετέχοντες, 50 το Σάββατο 25 Απριλίου και άλλα 150 την Κυριακή 26 του μήνα, για να τους ταξιδέψουν στα Καραφλά, στην Κούτελη, στην Μονή Μακελαριάς, στο Πλανητέρο, στους Λουσούς, στο χιονοδρομικό, στο φαράγγι του Βουραϊκού και στη Λίμνη Τσιβλού!

Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 4- έως 5+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ για τα ποδήλατα, 20 ευρώ για τις μοτοσυκλέτες και 30 ευρώ για τα αυτοκίνητα – buggies, για όσους δηλώσουν έγκαιρα.

Παράλληλα, την Κυριακή, θα οργανωθεί και διαδρομή Enduro για τους πιο σκληροπυρηνικούς αναβάτες, με ακόμη μικρότερο κόστος, μήκους 70 χιλιομέτρων, σε μια διαδρομή σηματοδοτημένη με μονοπάτια και απαιτητικά περάσματα, στα ίχνη των αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που γίνονταν παλιά στην περιοχή!

Δηλώστε συμμετοχή σε ένα ονειρικό 2ήμερο με πλούσιες δραστηριότητες για κάθε είδους λάτρεις του χώματος, από ποδήλατο και μοτοσυκλέτα, έως «γουρούνα» και αυτοκίνητο 4Χ4. Φυσικά θα κληρωθούν και δώρα από τους χορηγούς της εκδήλωσης! Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν τα νέα AJP Enduro 240 και 250 της νεοεισαχθείσας στη χώρα μας αντιπροσωπείας!

Το Trail Ride Καλαβρύτων στηρίζουν ο Δήμος Καλαβρύτων και ο Οργανισμός Παιδιού – Νεολαίας και 'Αθλησης του Δήμου, ο Σύλλογος Ξενοδόχων Καλαβρύτων, η ΕΚΟ, AJP motos, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, και το Bafetis Workshop.

Περισσότερες πληροφορίες στo: www.offroadteam.gr

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ