net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O άτυχος Sohan Haldar

Τον σκότωσε και τον έκλεψε!

Ένα απίστευτο σκηνικό κλοπής μοτοσυκλέτας εκτυλίχθηκε στην Ινδία, όπου ο δράστης δεν δίστασε να δηλητηριάσει τον ιδιοκτήτη της μοτοσυκλέτας με σκοπό να την αποκτήσει!

 
Οι κλέφτες μοτοσυκλετών σε όλο τον κόσμο έχουν...ξεφύγει πλέον. Σε ένα πρόσφατο αδιανόητο κρούσμα στην Ινδία, ένας ιδιοκτήτης μοτοσυκλέτας έχασε την ζωή του από έναν επιτήδειο δράστη, στην προσπάθεια πώλησης της KTM 390 Duke του! 

Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο Sohan Haldar, 35 ετών, δημοσίευσε μια αγγελία στο Facebook για την μοτοσυκλέτα του. Στην αγγελία του απάντησε ο 30χρονος Kathrik Doulath και οι δύο κανόνισαν να συναντηθούν. Η πρώτη τους συνάντηση έγινε την 1η Αυγούστου για την αρχική συζήτηση της συμφωνίας, ενώ στις 3 Αυγούστου θα γινόταν η συναλλαγή. 

Οι δύο συναλασσόμενοι ήπιαν κάποια ποτά μαζί και τότε ο Doulath βρήκε την ευκαιρία να δηλητηριάσει το ποτό του Haldar, ενώ αργότερα του προκάλεσε και ασφυξία με ένα κομμάτι ύφασμα, για να είναι σίγουρος ότι τον σκότωσε! Κατόπιν διέφυγε με την μοτοσυκλέτα, το κινητό, τα μετρητά και τις κάρτες του Sohan Haldar…

Ωστόσο, ευτυχώς, ο δράστης συνελήφθη την  περασμένη Τετάρτη, μετά από παρακολούθηση των καμερών και των αρχείων κλήσεων, ενώ το ιστορικό του αποκάλυψε ότι έχει παρελθόν στην εγκληματική δραστηριότητα, καθώς αποπειράθηκε να ληστέψει μια τράπεζα και ένα κοσμηματοπωλείο και είχε συλληφθεί για αυτά του τα αδικήματα...

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ