net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Tom Pages. Πραγματική ιδιοφυΐα στην επινόηση νέων τρικ, και άσος στην εκτέλεση τους.

Tom Pages: 540. Νέο, φοβερό τρικ

Μπορεί ο Tom Pages να μην τα πήγε καλά στο περυσινό Red Bull X-Fighters, όμως συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στην επινόηση νέων, αδιανόητων Freestyle MX τρικ. Δείτε το ολοκαίνουργιο 540 Alley Oops Flair.

 
Το 2013 ήταν η χρονιά του Tom Pages στο Red Bull X-Fighters, όταν στέφθηκε πρωταθλητής. Το 2014 δεν είχε την ίδια επιτυχία, καθώς αρκετές πτώσεις στο πρωτάθλημα Freestyle Motocross του στέρησαν μια διάκριση, αναγκάζοντας τον να αρκεστεί στην 4η θέση.
Στο τελευταίο event της προηγούμενης χρονιάς, ο Pages είχε προσπαθήσει να εκτελέσει το 540 (ο αριθμός αφορά στις μοίρες περιστροφής της μοτοσικλέτας του, κατά τις τούμπες που παίρνει), δίχως όμως επιτυχία. Οι μοίρες περιστροφής τότε του βγήκαν κοντά στις 450 με τη μοτοσικλέτα να σφηνώνει στην προσγείωση μεταξύ μιας ράμπας και του αναχώματος του άλματος.

Τώρα, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για το 540 (που ο Pages ονομάζει και Alley Oops Flair), το οποίο μπορείτε να δείτε στο συγκεκριμένο βίντεο. Τα λόγια είναι περιττά. Ο Pages συνεχίζει να ανοίγει το δρόμο των νέων τρικ, αποτελώντας ίνδαλμα στο Freestyle MX.

 

STUNT VIDEOS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ