net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η ομάδα φωτογραφίζεται μπροστά στο Λευκό Πύργο, μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού.

Οι 3 μοτοσυκλέτες φωτογραφίζονται σταθμευμένες στο Nordkapp!

Το ταξίδι ολοκληρώθηκε!

Κατά πολλές εμπειρίες πλουσιότεροι επέστρεψαν στην Ελλάδα οι 3 φίλοι από την Θεσσαλονίκη, αφού ταξίδεψαν μέχρι το Nordkapp στις σέλες 3 Honda Africa Twin.

 
To μεγάλο ταξιδιωτικό που οργανώθηκε από την Honda ολοκληρώθηκε. Οι τρεις τυχεροί φίλοι από την Θεσσαλονίκη ολοκλήρωσαν το μεγάλο ταξίδι, το οποίο είχε προορισμό το Nordkapp και πέρασε μέσα από πάνω από 11 χώρες! 

Οι τρεις αναβάτες ξεκίνησαν από την Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 1 Ιουλίου. Ταξίδεψαν βόρεια και πέρασαν μέσα από την Ρουμανία, την Σλοβακία, την Πολωνία, τη Λετονία και την Φινλανδία, για να φτάσουν τελικά στο ακρωτήρι στις 9 Ιουλίου. Κατόπιν, ξεκίνησε η επιστροφή τους, που τους έφερε μέσα στην Δανία, τη Γερμανία, την Τσεχία, την Ουγγαρία και την Σερβία, από όπου και τελικά πέρασαν στην Ελλάδα. 

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού, οι τρεις φίλοι πέρασαν από σημαντικές τοποθεσίες, απόλαυσαν εντός αλλά και εκτός δρόμου οδήγηση, διέσχισαν θρυλικούς δρόμους της Ευρώπης έτσι ώστε να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους, στον οποίο αντιμετώπισαν το δριμύ ψύχος των 9 βαθμών, μέσα στον Ιούλη! Καμία σχέση, με τον καιρό της Ελλάδος, φυσικά...

Κατά την επιστροφή της, η ομάδα είχε την μοναδική ευκαιρία να κάνει στάση και να επισκεφτεί το Sachsenring της Γερμανίας και τον αγώνα Moto GP που έγινε εκεί! Οι τρεις αναβάτες απόλαυσαν τον αγώνα όχι μόνο από τις θέσεις των θεατών, αλλά βρέθηκαν μέσα στα pits και είδαν ζωντανά την προετοιμασία της ομάδας του Marc Marquez και του Dani Pedrosa! 

Μετά από έναν ασύγκριτο πλούτο εμπειριών και χιλιομέτρων, οι 3 αναβάτες επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 22 Ιουλίου. Αδιαμφισβήτητα ένα αξέχαστο και αξιοζήλευτο ταξίδι, που κάθε αναβάτης θα ήθελε να πραγματοποιήσει! 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ