net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Ducati Monster 1200 Siluro του Pepo, σε...όλη του την δόξα!

Η μοναδική χειροποίητη σέλα που κοσμεί το μοντέλο.

Μονός προβολέας εμπρός και ιδιαίτερα επιθετική εμφάνιση!

Η "επίμαχη" εξάτμιση σε κοντινό!

To πρώτο του είδους

Το πρώτο τροποποιημένο Ducati Monster 1200 είναι φροντισμένο από Ισπανικά χέρια και ξεχωρίζει με την μοναδικότητά του χωρίς να ξεφεύγει πολύ από την βασική του μορφή.

 
Το ολοκαίνουργιο Ducati Monster 1200 σίγουρα έχει δελεάσει αρκετούς custom builders να του βάλουν «χέρι», από την στιγμή που κυκλοφόρησε. Σχεδιασμένο ήδη ως βάση για customizing, ένα Moster 1200S δόθηκε στα χέρια του Ισπανού βελτιωτικού οίκου XTR Pepo, από την αντιπροσωπεία της εταιρείας στη χώρα. 

Ο Pepo, ο οποίος είναι και ιδρυτικό μέλος της Radical Ducati, είναι γνωστός για τις ακραίες μετατροπές του, ωστόσο στην περίπτωση του συγκεκριμένου Monster, οι αλλαγές δεν ήταν ριζοσπαστικές, αλλά εμφανείς. Ο βελτιωτής κράτησε το πλαίσιο και τον κινητήρα της μοτοσυκλέτας άθικτο, αλλά προσέθεσε ένα νέο χειροποίητο υποπλαίσιο και μια σέλα-έργο τέχνης από suede!

Οι αναρτήσεις είναι από την Ohlins εμπρός και πίσω, ενώ ο Pepo επέλεξε μια μικρή, μονή φωτιστική μονάδα για να εξοπλίσει το Monster 1200 στο εμπρός του μέρος. Η εξάτμιση της Termignoni, που είναι χειροποίητη και φτάνει πολύ ψηλά, κοντά στη σέλα, κόβει την ανάσα! 

O Pepo κάνει ήδη σκέψεις να παρουσιάσει το μοντέλο του στην World Ducati Week και οι φήμες αυτές έχουν προκαλέσει φρενίτιδα στους Ducatisti της Ιταλίας, που περιμένουν να το δουν από κοντά πως και πως! Για εμάς λοιπόν που δεν θα είμαστε εκεί, ας το θαυμάσουμε από τις φωτογραφίες. 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ