net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Tο πιο μοντέρνο μεταφορικό αλλά ταυτόχρονα το πιο ελαφρύ, ανθεκτικό, γρήγορο καθώς και 100% φιλικό προς το περιβάλλον

Mπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον οποιονδήποτε, καθώς δε χρειάζεται ούτε άδεια οδήγησης, ούτε δίπλωμα και δεν επιβαρύνεστε με τα τέλη κυκλοφορίας

Είναι καιρός να απαλλαχθούμε από τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων, τις ατελείωτες ώρες στην κίνηση και το άγχος για εύρεση θέση παρκαρίσματος

Η νέα αντιπροσωπεία της Activus με την ισραηλίτικη εταιρεία Kooper αποτελεί πλέον μια καινούργια συνεργασία με πολλές προοπτικές

Το νέο ηλεκτροκίνητο scooter της Kooper

Το νέο μοντέλο της εταιρείας Kooper το οποίο έχει ήδη κάνει θραύση στο εξωτερικό, ήρθε επιτέλους και στη χώρα μας, και σκοπεύει να κάνει τις καθημερινές μετακινήσεις πιο εύκολες και ευχάριστες.

 
Το μέλλον της ηλεκτροκίνησης είναι πιο κοντά από ότι πιστεύαμε. Στο εξωτερικό έχει ήδη γίνει μόδα και πλέον πολλές μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν προωθήσει μοντέλα με ηλεκτροκίνηση. Είναι καιρός να ενταχθούμε και εμείς σε αυτή τη νοοτροπία και να απαλλαχθούμε από τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων, τις ατελείωτες ώρες στην κίνηση και το άγχος για εύρεση θέση παρκαρίσματος.

Η νέα αντιπροσωπεία της Activus με την ισραηλίτικη εταιρεία Kooper αποτελεί πλέον μια καινούργια συνεργασία με πολλές προοπτικές.

Το εν λόγω όχημα αφορά ένα καθαρά ηλεκτροκίνητο σκούτερ το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον οποιονδήποτε, καθώς δε χρειάζεται ούτε άδεια οδήγησης, ούτε δίπλωμα και δεν επιβαρύνεστε με τα τέλη κυκλοφορίας.

Το Kooper χαρακτηρίζεται ως το απόλυτο αστικό μεταφορικό μέσο με τεχνολογία αιχμής και κομψή εμφάνιση. Φανταστείτε το πιο μοντέρνο μεταφορικό αλλά ταυτόχρονα το πιο ελαφρύ, ανθεκτικό, γρήγορο καθώς και 100% φιλικό προς το περιβάλλον

Είναι το ιδανικό όχημα για όσους δε θέλουν να ψάχνουν χώρους στάθμευσης και να απελευθερωθούν από τα κόστη των καυσίμων. Το Kooper έχει τη δυνατότητα να παρέχει μια δυναμική και ταυτόχρονα αθόρυβη λειτουργία καθώς προσφέρει μια άνετη οδήγηση. Είναι εξοπλισμένο με μονάδα ανάρτησης στο πίσω μέρος καθώς και με δυο μπροστινά αμορτισέρ για μια ομαλή βόλτα και μέγιστη ευκολία κινήσεων.

Το Kooper είναι αποτέλεσμα μια 6ετούς διαδικασίας ανάπτυξης και έχει σημειώσει χιλιάδες πωλήσεις από το 2009. Χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τα βέλτιστα διαθέσιμα υλικά τα οποία παρέχουν μέγιστη ισχύ, αξιοπιστία, ταχύτητα και εμβέλεια.

Διατίθεται στη χώρα μας από την εταιρία Activus


 

??????? ????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ