net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Andrea Iannone με παρέα. Η Belen Rordiguez διακρίνεται τέρμα δεξιά, κάτω.

Αυτή είναι η πραγματικά λαμπερή Belen Rodriguez!

Το νέο αμόρε του Iannone!

Η 32χρονη τηλεοπτική super star παραδέχθηκε και δημοσίως ότι έχει σχέση με τον 27χρονο Ιταλό αναβάτη των Moto GP, μετά από πολλά δημοσιεύματα στον τύπο.

 
O Andrea Iannone, ο αναβάτης της Ducati, δεν έχει απασχολήσει τον ειδικό –και όχι μόνο- τύπο αποκλειστικά με τις αγωνιστικές του επιδόσεις. Το καλοκαίρι, ο Ιταλός αναβάτης έγινε το επίκεντρο της προσοχής λόγω μερικών φωτογραφιών που τον απεικόνιζαν στο πλευρό της Belen Rodriguez, μίας τηλεοπτικής super star από την Αργεντινή!
Η 32 ετών πανέμορφη Rodriguez αποτελεί… φαντασίωση για τον ανδρικό πληθυσμό τόσο στην Αργεντινή, όσο και στην Ιταλία και, όπως θα δείτε σε λίγο, το βλέπει… σοβαρά με τον Ιταλό άσσο. Όταν δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες των δύο μαζί, ο Iannone έσπευσε να δηλώσει ότι αυτός και η Rodriguez είναι μόνο φίλοι, ενώ η Belen δεν είχε κάνει καμία δήλωση.

Ωστόσο, τελικά η Belen δήλωσε ότι είναι πράγματι μαζί με τον κατά 5 χρόνια μικρότερό της Andrea. Συγκεκριμένα, είπε: «Η κατάσταση με τον Andrea Iannone είναι πλέον κάτι επίσημο. Εγώ και ο Andrea αγαπιόμαστε!»

Τυχερέ Andrea! 
 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ