net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To νέο, εντυπωσιακό Piaggio Medley.

To νέο Piaggio Medley

Το νέο scooter της Ιταλικής εταιρείας είναι εδώ και είναι έτοιμο να σας κατακτήσει, με την ποιότητα κατασκευής του, την τεχνολογία που φέρει, το απαράμιλλο στυλ του και την δελεαστική του τιμή!

 
Δελτίο τύπου Piaggio: 
ΤΟ PIAGGIO Medley ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ, ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΑΦΡΙΩΝ ΣΚΟΥΤΕΡ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

ΤΟ PIAGGIO Medley ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΥΔΡΟΨΥΚΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ iGET ΣΤΑ 125 ΚΑΙ 150 CC, ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΨΕΚΑΣΜΟ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ 4 ΒΑΛΒΙΔΩΝ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ.

ΣΥΣΤΗΜΑ START & STOP, ABS, ΦΩΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LED, ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ: ΤΟ PIAGGIO Medley ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ, ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

Η ευελιξία του οχήματος στις αστικές μετακινήσεις, ο δυναμικός χαρακτήρας που προσδίδουν οι μεγάλοι τροχοί σε συνδυασμό με την άνεση και την ικανότητα μεταφοράς φορτίου της μεγάλης κατηγορίας των GT σκούτερ αποτελούν χαρακτηριστικά του Medley, του νέου σκούτερ της Piaggio που συνδυάζει τις υπερσύγχρονες αξίες του ορθολογισμού, της τεχνολογίας και του στυλ. Το Medley αποτελεί ένα μείγμα πρακτικότητας, τεχνολογικής καινοτομίας και αισθητικής, αντιπροσωπεύοντας απόλυτα την ιταλική φινέτσα, ενώ παράλληλα κατανοεί πλήρως τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες ενός κοινού που αναζητεί λύσεις σε ό,τι αφορά τη μετακίνηση που ξεπερνούν τις συνήθεις δυνατότητες ενός σκούτερ. Με το Medley τίποτα δεν θυσιάζεται.
Το Piaggio Medley συνδυάζει με επιδέξιο τρόπο, αφενός, τα πλεονεκτήματα ενός αμαξώματος με κύριο χαρακτηριστικό τους μεγάλους τροχούς, που εξασφαλίζουν εξαιρετική οδηγησιμότητα και σταθερότητα στον δρόμο συγκριτικά με τους μικρότερους σε μέγεθος τροχούς και, αφετέρου, τον ορθολογισμό ενός κλασικού σκούτερ, την προστασία, την ικανότητα μεταφοράς φορτίου, καθώς και την άνεση που προσφέρει η μεγάλη σέλα όταν υπάρχουν δύο αναβάτες.
Τα σκούτερ με μεγάλους τροχούς σημειώνουν μεγάλη επιτυχία, είτε ως ελαφρά και ευέλικτα οχήματα με χαρακτηριστικό τους γνώρισμα την ευκολία στην οδήγηση και το μειωμένο λειτουργικό κόστος είτε, και αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό, ως οχήματα που προσφέρουν ποιοτικά προτερήματα όπως στιβαρότητα και επιδόσεις. Η Piaggio, ηγέτιδα δύναμη στην Ευρώπη και μία από τις μεγαλύτερες διεθνώς εταιρίες κατασκευής σκούτερ, διαθέτει μια μοναδική κληρονομιά, καθώς υπήρξε η δημιουργός νέων μορφών ελαφριάς μετακίνησης. Ο όμιλος κυριαρχεί στην κατηγορία οχημάτων με μεγάλους τροχούς παρουσιάζοντας εύχρηστα και ελαφριά σκούτερ, όπως το Liberty, καθώς και σκούτερ που προσφέρουν εκπληκτικές επιδόσεις και αποκλειστικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά, όπως η σειρά Beverly.
Το Medley πετυχαίνει να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία σκούτερ Piaggio με μεγάλους τροχούς, συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα ενός ευέλικτου και ελαφρού σκούτερ με εκείνα ενός μεγαλύτερου και υψηλότερων επιδόσεων σκούτερ με μεγάλους τροχούς.
Το Piaggio Medley προσφέρει ένα πακέτο βασικού εξοπλισμού που κανονικά αντιστοιχεί στην ανώτερη κατηγορία, και περιλαμβάνει το σύστημα φρένων ABS με διπίστονες δαγκάνες, όπως και το σύστημα «Start & Stop», χαρακτηριστικό το οποίο συμβάλλει στον περιορισμό των εκπομπών και της κατανάλωσης καυσίμου μέσω της αυτόματης εκκίνησης και διακοπής της λειτουργίας του κινητήρα κατά τις βραχύχρονες στάσεις.
Οι δύο τετράχρονοι κινητήρες –στα 125 και 150 cc– είναι αμφότεροι υδρόψυκτοι, με σύστημα χρονισμού 4 βαλβίδων και ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου. Πρόκειται για κινητήρες που έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από την Piaggio, η οποία διαθέτει ένα από τα πλέον προηγμένα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης στον κόσμο.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ