net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο τυχερός αναβάτης της εκατομμυριοστής Ducati, δίπλα στους CEO των Audi και Ducati.

Η μοτοσικλέτα του 47χρονου Ernesto Passoni μόλις απέκτησε συλλεκτική αξία. Το λέει και η πλάκα. "Εκατομμυριοστή"!

Το εκατομμυριοστό Ducati

Ένα Monster 1200 S είναι το εκατομμυριοστό Ducati που βγαίνει από το εργοστάσιο του Borgo Panigale. Ο CEO της εταιρείας, Claudio Domenicali παρέδωσε προσωπικά τα κλειδιά στον αναβάτη της μοτοσικλέτας.

 
Το εκατομμυριοστό Ducati δέχθηκε τις φροντίδες των ανθρώπων της Ducati, που χάραξαν με λέιζερ τη λέξη Milionesima (εκατομμυριοστό), στην πλάκα του τιμονιού.

Στην παράδοση της μοτοσικλέτας παρευρέθηκαν, εκτός από τον CEO της Ducati και τον 47χρονο Ernesto Passoni, τον εκατομμυριοστό πελάτη της Ducati, ο CEO της Audi, Rupert Stadler, και ο Luca De Meo, μέλος του συμβουλίου του marketing και των πωλήσεων της Audi.

Ο Claudio Domenicali δήλωσε: "από το 1946 έως τη σημερινή μέρα, σχεδιάσαμε, κατασκευάσαμε και παραδώσαμε ένα εκατομμύριο όνειρα, που έγιναν πραγματικότητα για τους Ducatisti. Η δύναμη μας βρίσκεται στην εξαιρετική δουλειά που κάνουν όλοι οι εργαζόμενοι της Ducati, τόσο αποδοτικά, σε καθημερινή βάση, συνεισφέροντας στο να κάνουν τις μοτοσικλέτες μας όμορφες, μοναδικές και ποθητές. Η παράδοση της εκατομμυριοστής μοτοσικλέτας στα χέρια ενός παθιασμένου Ducatista είναι ένα απίστευτο συναίσθημα, και ένα κίνητρο για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στο μονοπάτι της ανάπτυξης της εταιρείας."

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ