net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To νέο Piaggio Medley

Piaggio Liberty

H επετειακή Vespa GTS

Moto Guzzi V9 Roamer

Moto Guzzi V9 bobber

Το Piaggio Group στο SMF

Μια δυναμική παρουσία θα πραγματοποιήσει το Piaggio Group στο Scooter Moto Festival της Αθήνας, όπου θα παρουσιαστούν τα νέα μοντέλα scooters Piaggio και Vespa, αλλά και νέες μοτοσυκλέτες Moto Guzzi.

 
Σύσσωμο το Piaggio Group και σε πλήρη απαρτία τα μοντέλα του 2016 στο Athens SMF 2016! Ο Ιταλικός κολοσσός δείχνει τη δύναμή του με τα brands των Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio και Vespa να παρουσιάζουν για το 2016 ιδιαίτερα σημαντικές προτάσεις.

Στον τομέα της μοτοσυκλέτας, δύο μοντέλα της Moto Guzzi κλέβουν την παράσταση στο χώρο της κατηγορίας vintage, διαθέτοντας ολοκαίνουργιους κινητήρες 850 κ.εκ. και εμφάνιση που βγάζει στην επιφάνεια εικόνες από το παρελθόν. Τα Roamer και Bobber 850 κουβαλάνε μια ιστορία και ξέρουν πως θα την τιμήσουν.

Γιορτάζοντας τα 70 χρόνια της Vespa, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι επετειακές PX/GTS με το χαρακτηριστικό θαλασσί χρώμα!
Στη φλεγόμενη κατηγορία των scooter πόλης, είναι σίγουρο πως θα διαπρέψουν τα τελείως νέα μοντέλα Medley και Liberty, αμφότερα εξοπλισμένα με νέους κινητήρες τεχνολογίας iGet!

Όλα, μα όλα, θα τα δείτε 20-23 Μαϊου στο κατάλληλα προετοιμασμένο περίπτερο του συνεργάτη της εταιρίας Κ. Λυμπερόπουλου. Φυσικά στον γνώριμο και αγαπημένο χώρο της Τεχνόπολης στο Γκάζι!

To Moto Τρίτη είναι αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας του Scooter Moto Festival. 

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ