net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Peugeot Django έφτασε και στη χώρα μας με τιμές που ξεκινούν από τα 2.490 ευρώ.

Διαχρονική η σχεδίαση του νέου γαλλικού scooter, δεν συμφωνείτε;

Αστική μετακίνηση με στιλ και πρακτικότητα υπόσχεται το Django.

Το φιλέτο με LED σε σχήμα V "προστατεύει" τον Λέοντα της Peugeot.

Οι πλούσιες εκδόσεις του Django φέρουν επιπλέον εξοπλισμό που κάνει την καθημερινή μετακίνηση πιο απλή.

Τουλάχιστον ένα jet κράνος με ζελατίνα χωρά κάτω από τη σέλα.

Προσεκτικά σχεδιασμένη ποδιά και ρετρό αεραγωγοί στα πλαϊνά καπάκια του Django.

Στα πλάγια ανοίγει το πορτάκι για το ντουλαπάκι του νέου scooter της γαλλικής εταιρίας.

Τροχοί με ιδιαίτερο στιλ για το Peugeot Django.

LCD οθόνη με μπλε φωτισμό και καλαίσθητο αναλογικό ταχύμετρο.

Μικρή ζελατίνα που δεν αλλοιώνει το στιλ του Django και προσφέρει επιπλέον προστασία στον αναβάτη.

Μεγάλη σέλα με ξεχωριστό μερίδιο για αναβάτη και συνεπιβάτη και επίσης μεγάλο Top Case.

Σειρά Heritage

Σειρά Allure.

Σειρά Evasion.

Tο Peugeot Django στην Ελλάδα

Το Django βρίσκεται πλέον και στη χώρα μας. Προτάσσει ξεχωριστό στιλ που παραμένει άφθαρτο στο πέρασμα του χρόνου και το συνδυάζει με πρακτικότητα στην καθημερινή μετακίνηση.

 
Το ρετρό scooter της γαλλικής εταιρίας μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πέρσι στην εμφάνισή του στη διεθνή έκθεση της EICMA. Φέτος το βλέπουμε και στην Ελλάδα με τη σχεδίασή του να παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή.
Το Django έχει βασιστεί αισθητικά στο S57, που αποτελούσε τη ναυαρχίδα της Peugeot στις αρχές της δεκαετίας του 1950. Το νέο scooter της γαλλικής εταιρείας αξιοποιεί το νοσταλγικό σχεδιασμό εκείνης της εποχής, καθώς το κοστούμι του είναι γεμάτο με στοιχεία από το παρελθόν.

Στο Django οι μεγάλες επιφάνειες των πλαστικών, οι εισαγωγές αέρα στο κέντρο του κοστουμιού, το στρογγυλό φανάρι και άλλες λεπτομέρειες θυμίζουν ένα scooter άλλης δεκαετίας. Ωστόσο, όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με νέες τεχνολογίες. Ο προβολέας μπροστά και τα φανάρια πίσω αξιοποιούν την τεχνολογία LED. Ο πίνακας οργάνων αποτελείται από μια LCD οθόνη και στο ντουλαπάκι της ποδιάς υπάρχει παροχή ρεύματος 12V. Παράλληλα τα φρένα του είναι συνδυασμένα ενώ κάτω από τη μεγάλη σέλα θα βρείτε αρκετό χώρο τουλάχιστον για ένα jet κράνος.

Το νέο Django κινείται από δυνατούς κινητήρες 125 και 150 κ. εκ. που αποδίδουν ισχύ 10,2 και 11,4 ίππων αντίστοιχα. Επιπλέον, προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση καυσίμου που κυμαίνεται στα 2,5 λίτρα/100 χλμ.

Το Django θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις: τη Heritage, την Evasion και την Allure. Η Heritage χαρακτηρίζεται από λιτά, παστέλ χρώματα, λευκές ζάντες και λαμπερές χρωμιωμένες επιφάνειες στους καθρέφτες, τις ζάντες και τα χρωμιωμένα φιλέτα. Η Evasion διακρίνεται για τη διχρωμία της, την κομψή ζελατίνα, τη χρωμιωμένη σχάρα, τα ελαστικά με τους λευκούς ώμους και το φωτισμένο με LED περίγραμμα του λιονταριού της Peugeot μπροστά. Η Allure φέρει μεταλλικούς και σατέν χρωματισμούς, ασορτί κεντρική βαλίτσα 34 λίτρων και σέλα σε ιδιαίτερους χρωματισμούς.

Οι τιμές/εκδόσεις του Peugeot Django έχουν ως εξής:

Heritage 125: 2.490 ευρώ
Evasion 125: 2.790 ευρώ
Evasion 150: 2.990 ευρώ
Allure 150: 3.190 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το microsite του Peugeot Django ή να επικοινωνήσετε με την TEOMOTO στο 210-3410684. Επίσης, μπορείτε να κλείσετε ένα test ride σε επιλεγμένους εμπόρους Django σε όλη την Ελλάδα! 

 

PEUGEOT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ