net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να δείτε την αγαπημένη σας ηθοποιό να καβαλάει την ηλεκτρική της Harley-Davidson

Στην δημοσιότητα έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες με την stunt woman της Johansson, ως Μαύρη Χήρα, να οδηγεί το νέο ηλεκτρικό project της H-D.

Το LiveWire στην νέα ταινία Avengers

Η συνεργασία μεταξύ της Harley-Davidson και της Marvel Comics παίρνει ενδιαφέρουσες διαστάσεις, μετά την πρόσφατη ανακοίνωση πως στην ερχόμενη ταινία Avengers: Age of Ultron θα πρωταγωνιστεί... το ηλεκτρικό LiveWire!

 
Η ταινία αναμένεται  να κάνει την εμφάνισή της στα σινεμά, την 1η Μαίου του 2015, με την Μαύρη Χήρα (Black Widow), που υποδύεται η Scarlett Johansson, να χρησιμοποιεί την LiveWire για μερικές έντονες σκηνές δράσης! Στην δημοσιότητα έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες με την stunt woman της Johansson, ως Μαύρη Χήρα, να οδηγεί το νέο ηλεκτρικό project της H-D.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να δείτε την αγαπημένη σας ηθοποιό να καβαλάει την ηλεκτρική μοτοσικλέτα της Harley-Davidson, γνωστή ως Project LiveWire (προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ακόμη ποια θα είναι η επίσημη ονομασία, άπαξ και βγει στη παραγωγή), στις νέες περιπέτειες των Avengers.

Η ταινία Avengers: Age of Ultron έχει γραφτεί και σκηνοθετηθεί από τον Josh Whedon και σε αυτή θα πρωταγωνιστούν οι: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth Jeremy Renner, Samuel L. Jackson και πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί.

Ένα είναι το σίγουρο: πως η Harley-Davidson βρίσκει έξυπνους τρόπους να προμοτάρει τα προϊόντα της, ακόμα και αν το LiveWire έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του μέχρι να βγει στην παραγωγή!

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ