net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια κοινωνική πρωτοβουλία του Ι.Ο.ΑΣ. να ενημερώσει τους μαθητές ενός νησιού της άγονης γραμμής, της όμορφης Αστυπάλαιας.

Το Ι.Ο.ΑΣ. στην Αστυπάλαια

Οι άνθρωποι του Ι.Ο.ΑΣ. επισκέφτηκαν το μοναδικό ολοήμερο δημοτικό σχολείο της Αστυπάλαιας, που αριθμεί 71 παιδιά, για ενημέρωση σε θέματα οδικής ασφάλειας, μέσα από το πρόγραμμα "Κυκλοφορώ με ασφάλεια."

 
Το πιο διάσημο νησί της άγονης γραμμής, η γραφική Αστυπάλαια  φημίζεται για την όμορφη χώρα της, τις παραλίες της και τη φιλοξενία της. Πέρα από αυτά υπάρχει το ενδιαφέρον των δασκάλων, των κατοίκων και κυρίως των παιδιών που με πολύ αγάπη υποδέχτηκαν τους ανθρώπους του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και συνεργάστηκαν για την κυκλοφοριακή αγωγή την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015.

Οι  άνθρωποι του Ι.Ο.ΑΣ. ενημέρωσαν και τις 6 τάξεις του μοναδικού ολοήμερου δημοτικού του νησιού που αριθμεί 71 παιδιά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ινστιτούτου «Κυκλοφορώ με Ασφάλεια» και  με τρόπο βιωματικό και διασκεδαστικό, τα παιδιά ενημερώθηκαν για τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν στο δρόμο, καθώς και τη σπουδαιότητα του να μάθουν να κυκλοφορούν με ασφάλεια. Τα παιδιά αντιλήφθηκαν βασικές έννοιες κυκλοφοριακής αγωγής αποκομίζοντας μια πολύ χρήσιμη αλλά και ταυτόχρονα διασκεδαστική εμπειρία.

Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκαν τα προγράμματα κυκλοφοριακής αγωγής του σχολείου, που εκπονούνταν όλο το χρόνο με τον Ιππότη Ευγένιο, μοιράζοντας και το Τιμητικό Δίπλωμα του Ιππότη του Τάγματος Οδικής Ασφάλειας.

Η κοινωνική πρωτοβουλία του Ι.Ο.ΑΣ. να ενημερώσει τους μαθητές ενός νησιού της άγονης γραμμής έδωσε μοναδική ευκαιρία στα παιδιά να αποκτήσουν βασικές πληροφορίες για σημαντικά θέματα για τη συμπεριφορά τους στο δρόμο και τις βασικές αρχές οδικής ασφάλειας που τους δένουν με τη ζωή.
Η συνεργασία του Ινστιτούτου που είχε ξεκινήσει από την αρχή της σχολικής χρονιάς επισφραγίστηκε με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ