net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αυτή είναι η τελική Honda CBR250RR! Ενδιαφέρουσα θα λέγαμε!

To Honda CBR250RR έφτασε!

Και επίσημα πλέον, η Honda αποκάλυψε το νέο της supersport!

 
Το περιμέναμε πως και πως, ιδού λοιπόν και η μοτοσυκλέτα με τις επίσημες ευλογίες της Honda! Μόλις παρουσιάστηκε η CBR250RR, και η εικόνα που βλέπετε είναι αυτή καθεαυτή η νέα μοτοσυκλέτα, από την ίδια την Honda! 

Μια αναμφίβολα εκρηκτική σχεδίαση, με ιδιαίτερα αιχμηρές λεπτομέρειες αλλά ΚΑΙ τις εξατμίσεις που μας παρουσίασαν οι Βρετανοί του Morebikes! Επίσης διακρίνεται πλέον και το ιδιαίτερο φανάρι, το οποίο σας είχαμε παρουσιάσει πολύ καιρό πριν. 

Η μοτοσυκλέτα θα φέρει δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα με ηλεκτρονικό γκάζι throttle-by-wire, ενώ θα διαθέτει και 3 riding modes στην διάθεση του αναβάτη. 

Οι πληροφορίες ακόμη μιλούν για ένα νέο σχέδιο πλαισίου, το οποίο θα συνεργάζεται με ένα αλουμινένιο ψαλίδι σχήματος gull-arm, έτσι ώστε οι εξατμίσεις να μην προεξέχουν υπερβολικά και η μοτοσυκλέτα να μπορεί να πλαγιάζει περισσότερο. Διακρίνεται ξεκάθαρα και το εμπρός ανεστραμμένο πηρούνι με μια ιδιαίτερα μεγάλη δισκόπλακα φρένου, στα 310 χιλιοστά! 

Προς το παρόν το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Ινδονησία, ενώ είναι άγνωστο πότε και αν θα το δούμε και στην Ευρώπη...

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ