net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To νέο BMW K1600 Bagger

To νέο BMW K1600 Bagger

To νέο BMW K1600 Bagger

To BMW K1600 Bagger

Ένα μοντέλο το οποίο είχαμε δει ποικιλοτρόπως, μέσα από σχέδια και φήμες, παρουσιάστηκε και επίσημα από την BMW.

 
H BMW παρουσίασε την νέα μεγάλη μοτοσυκλέτα βασισμένη στο K1600GT, με την ονομασία Κ1600 Bagger. Το Αμερικανικού στυλ μοντέλο προέκυψε μετά από τεράστια ζήτηση της συγκεκριμένης αγοράς, μετά και από την εμφάνιση του Concept 101, πέρσι την άνοιξη.
 
Η μοτοσυκλέτα φέρει τον εξακύλινδρο κινητήρα του τουριστικού Κ1600GT, ο οποίος έχει απόδοση 160 ίππων και είναι εξοπλισμένος με σύστημα ride-by-wire. Η μεγάλη αλλαγή στο νέο Bagger έχει να κάνει με την εμφάνισή του. Οι γραμμές του μοντέλου ακολουθούν μια σχεδίαση «σταγόνας», με το πίσω μέρος του να είναι χαμηλότερο από ότι στο K1600GΤ, ενώ νέοι είναι οι σιγαστήρες της εξάτμισης, οι οποίοι είναι παράλληλοι με το έδαφος και όχι με κλίση προς τα επάνω.

Οι αλλαγές στο fairing της μοτοσυκλέτας έχουν σκοπό και την ευκολότερη τοποθέτηση αποσκευών, ενώ ο πίσω λασπωτήρας είναι αναδιπλούμενος, προκειμένου η αφαίρεση του τροχού να είναι ευκολότερη. Η μοτοσυκλέτα θα φέρει τις ημιενεργητικές αναρτήσεις Dynamic ESA, με την νέα επιλογή «Cruise» η οποία θα επιλέγει ρυθμίσεις εστιασμένες στη μέγιστη άνεση.

Όπως και το νέο K1600GT, έτσι και το Bagger μοντέλο φέρει σύστημα όπισθεν, για ευκολότερες μανούβρες αλλά και quickshifter για αλλαγή ταχυτήτων χωρίς τη χρήση συμπλέκτη. 
 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ