net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

The Big Build

Σάρκα και οστά φαίνεται πως παίρνει ένα πρότυπο κέντρο εκπαίδευσης για τους νέους, το οποίο σκέφτηκε και από ότι φαίνεται θα δημιουργήσει ο Guy Martin, ονομάζοντας το Τhe Big Build.

 
Το κέντρο αυτό θα έχει έδρα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε μια περιοχή κοντά στο Cherry Willingham, στα βόρεια του Lincoln, και θα δίνει την δυνατότητα στους νέους να σπουδάζουν τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο ως μηχανολόγοι μηχανικοί.

Στις 6 Μαρτίου υπήρξε μια συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών, μεταξύ των ανθρώπων του Guy Martin και των τοπικών παραγόντων, παρόντος και του μέλους του κοινοβουλίου Karl McCarntey, με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για τη δημιουργία του κέντρου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Karl McCarntey, έχει καταφέρει να εξασφαλίσει το ενδιαφέρον και την υποστήριξη πάνω από 40 τοπικών αρχών, συμπεριλαμβανομένων εκπαιδευτικών και επιχειρηματικών ηγετών, πολλοί από τους οποίους, παρέστησαν στη συνεδρίαση όπου συζητήθηκαν θέματα γύρω από την αρχική εκκίνηση, καθώς και το πώς θα διασφαλιστεί το μέλλον και τα μακροπρόθεσμα οφέλη ενός τέτοιου φιλόδοξου σχεδίου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως θέληση όλων είναι το προπαρασκευαστικό έργο να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο 2017 και να λειτουργήσει κανονικά το 2018. 
 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ