net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δεν συμφωνεί ο Cal Crutchlow με την επιλογή της εργοστασιακής Honda για τον Nicky Hayden

«Θα προτιμούσα τον Miller»

Ο Βρετανός αναβάτης της LCR Honda σχολιάζει την επιλογή της εργοστασιακής ομάδας να επιστρατεύσει τον Nicky Hayden στην θέση του τραυματία Dani Pedrosa, λέγοντας ότι δεν συμφωνεί με αυτή.

 
Ο Cal Crutchlow, ο Βρετανός της LCR Honda που έχει κερδίσει και μία νίκη στη φετινή σεζόν, στο Brno της Τσεχίας, σχολίασε την επιλογή της Honda να καλέσει τον Nicky Hayden να αγωνιστεί με την εργοστασιακή ομάδα, στο Phillip Island, ενώ μίλησε και για τα σενάρια που τον ήθελαν να παίρνει αυτός την θέση του Dani Pedrosa.
 
Συγκεκριμένα, ο Cal είπε: « Δεν είμαι καθόλου απογοητευμένος που δεν θα οδηγήσω εγώ. Προφανώς γνωρίζουμε ότι είμαι αναβάτης της LCR, είναι τόσο απλό. Έχω βοηθήσει ήδη αρκετά την εργοστασιακή ομάδα με δοκιμές και πληροφορίες που τους έχω δώσει. Επίσης, εγώ είμαι χορηγούμενος από το Monster Energy, ενώ εκείνοι από διαφορετική μάρκα ενεργειακού ποτού.»

Ο Cal συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας ότι θα προτιμούσε να δει τον Jack Miller στην σέλα της μοτοσυκλέτας του Dani Pedrosa, αντί για τον Nicky Hayden! «Νομίζω ότι θα ήταν μια φυσική επιλογή, για να είμαι ειλικρινής, η ομάδα της Repsol Honda να είχε καλέσει τον Jack Miller για να αγωνιστεί στην χώρα του με μία εργοστασιακή μοτοσυκλέτα. Προφανώς αυτό δεν εξαρτάται από εμένα, είναι απλώς η γνώμη μου.»

«Είναι καλό που θα ξαναδούμε τον Nicky σε δράση και θα είναι ένα πολύ διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο. Νομίζω ότι πολλές μοτοσυκλέτες της Honda θα είναι ανταγωνιστικές!» 
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ