net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο τεύχος του Moto Τρίτη στα περίπτερα! Με μόλις 1,95 ευρώ.

Δοκιμάζουμε: Honda Supra-X 125 Helm In

Δοκιμάζουμε: KTM 1290 Super Adventure

Τα scooters που οδηγήσαμε το πρώτο εξάμηνο του 2015

Παρουσίαση: Honda CRF1000L Africa Twin

Τεύχος περιπέτειας και χρηστικότητας

Η νέα Africa Twin, η δοκιμή του νέου Honda Supra-X 125 HelmIn, η δοκιμή του κορυφαίου KTM 1290 Super Adventure και το αφιέρωμα στα scooter τεστ του 1ου εξαμήνου είναι τα θέματα που μας απασχολούν στο νέο Moto Τρίτη.

 
'Αλλο ένα υπέρ-πλήρες τεύχος του Moto Τρίτη βρίσκει το δρόμο του στο περίπτερο και σας περιμένει να το απολαύσετε μόλις με 1,95 ευρώ. Δύο δοκιμές, μία παρουσίαση επί χάρτου, και ένα mega αφιέρωμα στα scooter που μας απασχόλησαν το πρώτο εξάμηνο είναι αυτά που θα βρείτε στο νέο Moto Τρίτη που θα σας κρατήσουν το ενδιαφέρον μετά τη… βουτιά σας. Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Παρουσίαση επί χάρτου: Honda CRF1000L Africa Twin
H Honda αναβιώνει το θρυλικό όνομα «Africa Twin» παρουσιάζοντας μια ολοκαίνουρια μοτοσικλέτα. Η νέα 1000άρα Africa Twin συνεχίζει στο μονοπάτι των προγόνων της προσφέροντας δυνατότητα κίνησης σχεδόν σε κάθε τερέν κάτι που προσπαθεί να συνδυάσει με ισορροπημένο χαρακτήρα και με τη γνωστή φιλικότητα των μοντέλων της ιαπωνικής εταιρίας. Διαβάστε ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για τη νέα μεγάλη on-off.

Δοκιμάζουμε: Honda Supra-X 125 HelmIn
Το νέο παπί της Honda, ο διάδοχος του best seller Innova, κύλισε επιτέλους τους τροχούς του επί ελληνικού εδάφους. Εμείς βρεθήκαμε στη σέλα του Supra-X 125 HelmIn, για την πλήρη δοκιμή του. Το πρώτο παπί που έρχεται στην Ελλάδα και χωρά ένα κράνος κλειστού τύπου κάτω από τη σέλα, έχει και άλλα πολύ δυνατά στοιχεία, πέρα από αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό.

Δοκιμάζουμε: KTM 1290 Super Adventure
Με το 1290 Super Adventure η KTM κάνει… καρέ στις adventure μοτοσικλέτες της προτάσσοντας παράλληλα το κορυφαίο της μοντέλο. Το Super Adventure συνδυάζει χλιδή, επιδόσεις και τεχνολογία σε υπερβολικό βαθμό και απευθύνεται στους υπέρ-απαιτητικούς αναβάτες που τα θέλουν όλα. Είστε και εσείς ένας από αυτούς;

Αφιέρωμα: Τα scooters που οδηγήσαμε το πρώτο 6μηνο
Όλες οι δοκιμές και οι πρώτες επαφές των δημοφιλών δικύκλων του πρώτου μισού του 2015. Τις συγκεντρώσαμε για εσάς σε ένα χορταστικό αφιέρωμα ιδανικό για μελέτη στην… ξαπλώστρα, κάτω από την ομπρέλα και δίπλα στο δροσερό κυματάκι!

Αγοραστικό: Γνωρίστε την KYMCO
Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για την ίδια την ασιατική εταιρία αλλά και για τα ιδιαίτερα δημοφιλή μοντέλα της που την έχουν ανάγει σε μία από τις πλέον σίγουρες λύσεις στον ελληνικό χώρο.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ και υπηρεσίες παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα. 

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ