net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To νέο FC450.

Ριζικά ανασχεδιασμένο θα έρθει το νέο TC 250

Αλλαγές και στο TC 125, με την νέα WP ανάρτηση και το καρμπυρατέρ της Mikuni.

Τα νέα μοντέλα Husqvarna

Η Husqvarna παρουσίασε τα νέα motocross μοντέλα της στις σειρές TC και FC, τα οποία φέρουν σημαντικές βελτιώσεις και τεχνολογία κορυφάιου επιπέδου.

 
Η Husqvarna προχώρησε στην αποκάλυψη νέων μοντέλων για την model year 2017. Πρόκειται για τα μοντέλα των σειρών TC και FC και συγκεκριμένα τα TC 85,TC 125, TC 250, FC 250, FC350 και FC450. Όλα τα μοντέλα φέρουν αναρτήσεις από την WP, και συγκεκριμένα το ολοκαίνουργιο πιρούνι AER, το οποίο φέρει ελατήριο αέρος. 

Στα δίχρονα μοντέλα, εντελώς καινούργιο είναι τo TC 250, το οποίο φέρει εντελώς ανασχεδιασμένο κινητήρα, σημαντική μείωση του βάρους του και βελτιωμένη ευελιξία. Το TC 125 φέρει και αυτό τις αναρτήσεις AER, ενώ η τροφοδοσία του κινητήρα του γίνεται από ένα νέο καρμπιρατέρ 38 χιλιοστών, από την Mikuni. 

Τα τετράχρονα μοντέλα φέρουν νέο λογισμικό διαχείρισης του κινητήρα, το οποίο περιλαμβάνει και traction control, ανιχνεύοντας και μετρώντας διαρκώς τις στροφές περιστροφής του κινητήρα και την θέση του γκαζιού. Όλα τα τετράχρονα μοντέλα θα έχουν μίζα στον στάνταρ εξοπλισμό τους! 

Τα νέα μοντέλα της Husqvarna θα φέρουν υποπλαίσιο μοναδικής τεχνολογίας, από σύνθετο υλικό με 30% ανθρακονήματα, για μείωση του βάρους, ενώ τα μαρσπιέ θα είναι αυτοκαθαριζόμενα και δε θα κολλούν, όταν εκτεθούν σε χώμα και λάσπη. 

Τέλος, οι μοτοσυκλέτες θα διαθέτουν νέα ψυγεία από την WP, ρεζερβουάρ 7 λίτρων και φίλτρο αέρα που θα μπορεί να αλλαχτεί σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς εργαλεία. Τα μοντέλα αναμένεται να είναι διαθέσιμα από τον Ιούνιο του 2016! 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ