net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Γνωρίστε από κοντά τους ανθρώπους της Bikers World στο Scooter Moto Festival.

Τα Bikers World στο Scooter Moto Festival

Δυναμική παρουσία στο Scooter Moto Festival θα έχουν τα καταστήματα Bikers World τα οποία θα συμμετέχουν στο φετινό φεστιβάλ με δικό τους περίπτερο. Οι άνθρωποί τους θα σας περιμένουν να τους γνωρίσετε από κοντά!

 
Η εταιρεία Bikers World υφίσταται στο χώρο της μοτοσυκλέτας από το 2005 με συνεχόμενη ανοδική πορεία προσφέροντας με συνέπεια υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο δίτροχο κοινό. Αυτό επιτυγχάνεται μέση της συνεργασίας της εταιρίας με τους γνωστότερους κατασκευαστές αξεσουάρ και ανταλλακτικών για τον αναβάτη και το δίκυκλο. Στοιχεία που κάνουν την εταιρία να ξεχωρίζει είναι η διαθεσιμότητα, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και η δυνατότητα άμεσης αποστολής σε όλη την Ελλάδα των προϊόντων της στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Παράλληλα η Bikers World είναι και επίσημη αντιπροσωπεία ανταλλακτικών και αξεσουάρ Honda και σε συνδυασμό με την πλήρη και άρτια οργανωμένη αποθήκη που διαθέτει, είναι σε θέση να προμηθεύει συνεργεία και πελάτες λιανικής με αυθεντικά προϊόντα Honda.

Γνωρίστε από κοντά τους ανθρώπους της Bikers World στο Scooter Moto Festival και φυσικά ένα μεγάλο μέρος από την ευρεία γκάμα προϊόντων που διαθέτουν στα καταστήματά τους.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ