net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

10 εργαλεία που δεν πρέπει να λείπουν από κανέναν αναβάτη ή μοτοσυκλέτα!

Τα 10 must εργαλεία!

Ποια είναι 10 εργαλεία που μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμα για κάθε μοτοσυκλετιστή, για ανάγκη που αφορά την μοτοσυκλέτα του αλλά και όχι μόνο; Ας δούμε μια λίστα με 10 must-have εργαλεία για τον αναβάτη!

 
Οι μοτοσυκλέτες, πλέον, είναι τόσο αξιόπιστες που η πιθανότητα να απαιτηθεί κάποια επισκευή στο δρόμο έχει σχεδόν εκλείψει. Στις απαρχές του οχήματος, καθώς το φαινόμενο ήταν κάθε άλλο παρά σπάνιο, οι αναβάτες αναγκάζονταν να κυκλοφορούν πολλές φορές ακόμα και με...πλήρη σετ εργαλείων! 

Ωστόσο, η χρησιμότητα ενός βασικού σετ εργαλείων δεν χάθηκε ποτέ, ενώ ας μεν ξεχνάμε μια έκτακτη ανάγκη που μπορεί να προκύψει: μια καμένη λυχνία, ένα τρυπημένο λάστιχο, μια βίδα που λάσκαρε, η πιθανότητα να βοηθήσουμε κάποιον άλλο. Για αυτό το λόγο, κάθε μοτοσυκλέτα είναι διαθέσιμη με σετ εργαλείων, ενώ δεν είναι κακή ιδέα για κάθε αναβάτη να έχει μια βασική συλλογή μαζί του, όπου και αν πάει.

Ας δούμε λοιπόν, δεκα είδη εργαλείων που μπορούν να συν θέσουν μια βασική θήκη, η οποία μπορεί να μεταφέρεται κάτω από τη σέλα του αναβάτη ή στην τσάντα του και μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη, αν χρειαστεί! 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ