net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα σπίτια PATH μπορούν να υποστηρίξουν ένα εξωτερικό κέλυφος από γυαλί, συνδυασμό ξύλου και γυαλιού, ή ένα πλήρως ξύλινο κέλυφος.

Τα 10 καλύτερα βιώσιμα σπίτια του κόσμου!

Το κόστος ενός σπιτιού μπορεί να μετρηθεί σε χρήματα, αλλά η κατασκευή και η λειτουργία ενός σπιτιού σε σχέση με το περιβάλλον μπορούν να έχουν κόστος που δύσκολα μετριέται.

 
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν τρόπους να ελαχιστοποιήσουν τόσο τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις όσο και την οικονομική δαπάνη, εξοπλίζοντας τα σπίτια τους με τη βιώσιμη τεχνολογία, με αποτέλεσμα η άνθιση της βιώσιμης ανάπτυξης να αποτελεί πλέον κινητήρια δύναμη στα νέα επίπεδα της αρχιτεκτονικής καινοτομίας. Με βάση αυτό το Gizmag καταλήγει σε δέκα αξιοσημείωτα βιώσιμα σπίτια.

Ο όρος «βιωσιμότητα» είναι περιορισμένος στις μέρες μας, υπάρχει όμως κάτι παραπάνω από την προσθήκη ορισμένων ηλιακών συλλεκτών στη στέγη ενός μη βιώσιμου κτιρίου. Η αληθινή βιωσιμότητα αποτελείται από πολλές πλευρές: από οικοδομικά υλικά κατασκευασμένα με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, που διεκδικούν τα πρωτεία στην αποτελεσματικότητα και την αρμονία με τον περιβάλλοντα χώρο. Πιστεύουμε ότι στις παρακάτω επιλογές συναντιούνται πολλά από τα κριτήρια αυτά.

 

??????? ????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ